WIN / MJ X COCA COLA

Coca Cola MJ Marc Jacobs giveaway win goodies packet light pouch bagchain box goodies

Sorry, this giveaway is for Dutchies only.

Jullie zijn vast en zeker wel bekend met topdesigner Marc Jacobs en drinken vast graag Coca Cola light. Dan kan je je ook vast voorstellen dat die twee samen een fantastische combo vormen!

Want ja, ladies (and gentlemen), zoals jullie misschien al weten is na Karl Lagerfeld en Jean Paul Gaultier, mister Marc Jacobs een samenwerking aangegaan met Coca Cola light. Speciaal voor Coca Cola light ontwierp hij namelijk een ‘limited-edition’ van ‘must-have’ flesjes. Geïnspireerd door de drie decennia van Coca-Cola light zijn de designs gebaseerd op de ontwikkeling van vrouwen in de jaren ‘80, ‘90, en de zero’s, met een grappige twist – precies volgens de zo kenmerkende stijl van Jacobs.

coke bottles coca cola light marc jacobs review explanation collaboration creative director designer

Marc Jacobs is een van de meest gewilde en invloedrijkste designers van deze generatie; zijn designs zijn jong en provocerend kunstzinnig. Oftewel de perfecte partner voor Coca-Cola light. Mister Jacobs himself geeft aan dol te zijn op iconen, en daarom ook op Coke light. Hij voelt zich vereerd dat hij de nieuwe Creative Director van Coca-Cola light mag zijn en eigen stempel op deze campagne mag drukken.

 

Dus, wat kan je winnen?

Een compleet Marc Jacobs for Coca Cola light goodie pakket, inclusief een collector box met drie flesjes, een leren pouch en een bag charm. Is dat niet gaaf?!

Het enige wat je moet doen om dit fantastische pakket te winnen, is 1) Red Reiding Hood volgen op Bloglovin’ en 2) Vertellen wie je graag als volgende Coca Cola light creative director zou willen zien en waarom.
Laat ook even je e-mailadres achter, zodat ik je kan contacteren indien je de lucky winner bent.

 

That’s all! Over een week maak ik de winnaar bekend. Hieronder nog wat zeer aantrekkelijk beeldmateriaal om naar te kijken tijdens het duimen ;) Mocht je overigens niet winnen (of er gewoon geen genoeg van krijgen), haal dan jouw Coca-Cola light by Marc Jacobs flesjes bij de Bijenkorf.

Marc Jacobs coca cola light sexy body designer collaboration bottles

12 comments

 1. Aaah dat is echt zo gaaf om te winnen!
  wie ik wel als creative director zou willen zien zijn de olsen twins! ben benieuwd wat er dan uit zou komen!
  Volg je via bloglovin!
  1310bynora @ gmail.com

 2. Dries Van Noten is mijn all time favorite ontwerper, dus hij dan maar :) geen idee hoe de flesjes eruit zouden zien! toffe winactie!

 3. ling

  Hele leuke winactie! Ik heb altijd al zo’n uniek cola flesje willen hebben! Als director zou ik Channing Tatum willen haha!

 4. Top, ik doe mee :D ik ontdekte je blog net, dus ik volg je nu!
  Ik zou als ontwerpster graag Emma Stone zien, ook al is zij niet een officiële mode-ontwerpster, ik vind haar stijl ge-wel-dig en ze is ook mijn favoriete actrice. Dus: dat zou tof zijn!

 5. Anita H.

  Ik zou mezelf wel graag als creative director willen zien. Mij lijkt dat het aardig verdient. En ik ben sowieso op zoek naar een baan. O ja, creatief ben ik ook. ;o)

 6. Shame on me, ik kon zo snel geen ontwerper bedenken die me geschikt lijkt. Ik zou zelf drie bekende bloggers kiezen met alle drie een verschillende style en die ieder een flesje laten ontwerpen. Jup, dat lijkt me tof!
  joyjurgers@gmail.com
  Ik volg je vanaf nu op Bloglovin!

 7. Fransje!

  Hii!

  Oooh wat een leuke winactie! Het zou mij erg leuk lijken als Isabel Marant guest designer bij coca cola zou worden, ze heeft onwijs mooie collecties en echt haar spullen zijn echt musthaves denk maar aan de sneaker wedges! En ze is word binnenkort ook guest designer voor h&m dus dit zou het super goed aanvullen hahah!

  Xoxo

 8. Woeh, wat een leuke winactie. Ik ben echt dol op MJ maar als director zou ik echt heel heel heeeeeeeel graag Adam Levine willen zien, hij zou perfect passen bij Cola, onwijs sexy maar ook stoer (zwijmel zwijmel, hihi).
  Mijn email: sophie@mintsandmangos.nl