VLOG / SHOPLOG JULY

Today’s vlog is a shoplog. I’m showing you everything I got in the past three/four weeks. I ordered some stuff online at H&M, but I also went to Zara in Barcelona and I got the sweetest gift from ModeMusthaves. What’s more? Just watch the video :)

Since my latest vlog, I told you that I planned on vlogging more often. I also asked you what you’d like to see next, many of you said that you would like a shoplog. So here it is! My very first shoplog ever. To be honest: It felt like I was talking to myself, so I felt a bit awkward. That awkwardness led to some linguistic errors, like wrong grammar use or pronounciations. I really think I’ve just got to get used to this. When I do this more often, it will probably become less awkward. I’ve also got to work on my vidoe skills in general, since at one point my face becomes superblurry, so sorry for that! I know now that I’ve got to check if it’s in focus every single time.

So, what did YOU think of this video? What about the length? A bit too long, isn’t it? Did you like the subject? Any tips for improvement? Or any suggestions for my next video? How I do my make-up, meet the boyfriend, 20 things you didn’t know about me.. Anything! Just name it and I’m considering it :)

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

 

16 comments

 1. Paula

  Een ontzettend leuk idee, maar wel wat lang zoals je zelf ook al zei! Iets korter, en misschien wat minder uitgebreid. Wel gave nieuwe spullen!

  • Rowan
   Author

   Hi Paula! Bedankt voor je goeie feedback! Ik was zo bang dat het te kort zou zijn, haha. Dus ik bleef maar lullen. Heb ik me daar even op verkeken! De volgende vlog gaat dus zeker minder lang worden, haha! Fijn dat je het verder leuk vond!

   xoxo,
   Rowan

 2. satc

  Leuke shoplog! Eens met je eigen analyse: door zenuwen slopen er wat foutjes in en was het hier en daar wat awkward. Maar met nog meer leuke spullen, wat meer zelfvertrouwen en ‘n iets kortere speelduur komt het volgende keer vast helemaal goed!

  • Rowan
   Author

   Hi meis, bedankt voor je leuke en eerlijke feedback :) En natuurlijk bedankt voor je vertrouwen in dat ik mezelf zal verbeteren!

   xoxo,
   Rowan

 3. Leuk hoor! Ik zou het zelf niet beter kunnen, idd jammer dat het aan het einde wazig was maar leuk om zo te zien wat je allemaal nieuw hebt!

  xx Riélle

 4. Annelieke

  Leuk vlog! Wel wat lang ;-)
  Je komt op zo’n filmpje echt veel leuker over dan op je “serieuze blik-foto’s”
  Wel leuk om zo wat meer van je persoonlijkheid te zien!
  Dus op naar de volgende, wat kortere, vlog!

 5. Voor je eerste shoplog vind ik hem best goed, en heel knap dat je het in het Engels doet. Eigenlijk hoef ik het al niet meer te benadrukken omdat anderen en jijzelf dat al hebben gedaan, maar het filmpje is wel wat te lang en ik merk dat je je een beetje ongemakkelijk voelt met die camera voor je neus. Dat begrijp ik overigens heel goed, ik had hetzelfde met mijn eerste filmpje. Je zult zien dat het vast snel went, ik wil er graag meer zien! :)

  Je hebt trouwens erg leuke stuff gekocht, ik zag dat shirt van Modemusthaves ook al op een andere blog voorbij komen en ik vind het echt gaaf dat ze die cadeau deden!

 6. Hola! Erg gaaf idee hoor – inderdaad, ietwat lang .. en die zenuwen zijn helemaal nergens voor nodig! Kwam dat doordat je in het Engels babbelde, of uberhaupt door de camera voor je neus? Misschien is het een idee om zoiets op te breken in verschillende shots oid, kan je jezelf iets meer regisseren en het houdt misschien ook wat meer de aandacht vast omdat je je boodschap sneller kunt overbrengen? :) Maar superleuke aankopen ook trouwens!

  Ben benieuwd naar het volgende filmpje!

  X Jessica

  http://www.stylonym.blogspot.com

 7. OMG you have the cutest Dutch accent ever :D Also you seem really adorable and I really like the hairdo you have at the moment :) (Oh and maybe you might just make the video a bit shorter but for the rest it was really cute!)
  xx

 8. Impressive hoe lang je kunt praten :P Haha nee, leuk gedaan hoor: respect! En leuke aankopen ook: vooral de hoed en het nike shortje!