WIN / INVITO BOOTS

win invito mountain boots kaki

 

Sorry guys, this giveaway is for Dutchies only!

Have I got góód news for you! DO TELL! Well, I got the opportunity to make one of my beloved readers happy with these stunning Invito boots (see me wearing them here) worth 99,99 euros!

If you’re living in the Netherlands you’re probably already familiar with Invito. Thier autumn winter collection is known for versatilty. With themes like ‘Indian Summer’, ‘Biker Girls’, ‘Scandinavian Outdoors’ and ‘Bact to Black’ there’s something for everybody. These mountain boots are obviuosly part of the Scandinavian Outdoors theme, which is best described as forester-shades, like kaki and darkgreen, camo prints and militairy touches, varied with a retro mountain look. The scandinavian inspired mountain- and walkingshoes are perfectly connected to the nomad lifestyle. This his-for-her style is ideal for relaxed autumn strolls through the forest. 

SO. What do you need to do in order to win these stunners? Just follow these easy steps:
– Like Invito’s Facebook page

– Follow Red Reiding Hood on Bloglovin’ and/or like on Facebook

Follow on Bloglovin

– Leave a comment with your name and e-mailadress

Now, cross your fingers! This giveaway is open until september 23rd. Good luck to all of you!

Lots of love,
Rowan

84 comments

 1. Heel toevallig! Ik stond vannochtend voor mijn kast en dacht: JA, ik heb nieuwe hakken nodig.. En nu zag ik deze toffe winactie:)

  1) ik heb de facebookpagine geliked.
  2) ik volg je al een poosje en je facebookpagina heb ik ook al geliked.
  3) judith huls// judithhuls@hotmail.nl

  Fingers crossed! XO

 2. ling

  Super leuke winactie! Net wat ik nodig had, sinds het bijna weer herfst/winter is heb ik een paar nieuwe schoenen nodig zodat ik niet elke dag op uggs/sportschoenen hoef te lopen maar iets was meer classic is. Deze laarsjes lijken me super en sinds ik al gewend ben om op hakken te lopen is dat ook geen probleem ik doe graag mee!

 3. Wat een supergave laarsjes! Ik loop vrijwel altijd op hakken rond, en deze vind ik ontzettend gaaf voor het wat koudere weer, aangezien het dichte schoenen zijn en ik verder enkel pumps en twee paar lage dichte hakken heb. Ik doe graag mee! Ik heb alles gedaan wat nodig was.

 4. Wow wat gaaf, dit zijn echt droom schoenen waar ik helaas geen geld voor heb ;(
  Ik zou ze echt super graag willen winnen kan stiekem niet wachten tot dat ik ze aan heb!
  Ik volg allebei de facebook pagina’s (Tessa Persoon) en volg jou op bloglovin’!

  Hierbij ook mijn email adres ; AllbyTessa@outlook.com

  Liefs Tessa,

  ps bij mij loopt er op dit moment ook een winactie!

 5. Nienke

  Oeeeeh! Ik doe mee! Ik kan wel een paar supergave hakken gebruiken om mijn outfits net die extra oempf te geven!

 6. Ah, wat leuk! En wat een toffe schoenen, ik doe zeker mee! ;) Heb je ook direct even gevolgd op Bloglovin, en geliked op facebook! ik zag je in de Ruis staan trouwens, Ik zit nu in het vierde jaar van de opleiding communicatie!

 7. Kwam hier terecht via FistersinLaw. Volgde Chicks on Kicks ook al, maar moest toch echt eventjes kijken toen ik deze site zag. Ik had je niet herkend!!!
  Had op Fok! ook al wat foto’s van je voorbij zien komen. Ik hou van je style (en ben een beetje jaloers)!
  En deze winactie, tja net iets wat ik zocht. Mooie veterlaarsje ;)

  • Rowan
   Author

   Wauw, wat een ontzettend leuke comment zeg! Dat zie ik dan als groot compliment: Dat mijn beide blogs zo verschillend zijn, dat je me niet eens herkent. Haha! Heel erg leuk om te horen dat je m’n beide blogs (en voorheen CROK) ook volgt! Dankjewel, meis! En bedankt voor het meedoen met de giveaway, succes!

   xoxo,
   Rowan

 8. Kim

  Ik doe graag mee met deze winactie!
  Ik volg je al een tijd via Bloglovin’ (kimbok) en heb nu Invito op Facebook geliked.

  xxxx Kim

 9. liesje klerks

  Wowww……

  Deze zijn echt waanzinnig gaaf!!!
  Ben dol op hakken en dol op schoenen deze zouden echt de perfecte aanvulling zijn voor het komende modebeeld dat deze winter mijn kast in zal gaan sluipen.
  Ze zijn echt super stoer en vrouwelijk te gelijk in een mega gave kleur!!

  Nou maar ontzettend hard duimen :-)

 10. Gea

  Bedankt voor je berichtje op mijn site! Ik doe zeker graag mee met de give-away! Prachtige schoenen, mooi voor het komende seizoen! De kleur vind ik ook erg leuk!
  – Ik heb alle stappen voldaan!

  Liefs Gea
  gea_vdwerf@live.nl

  & Nu maar duimen voor deze schatjes ^^
  haha x

 11. Wauw, ik vind ze prachtig! Superleuk trouwens dat je outfits ook op Follow Fashion verschijnen. Die erkenning lijkt me voor jou ook gaaf!

  Ik volg je via Bloglovin’ en Facebook en likede de Invito Facebook pagina al. Nu t/m de 23e ontzettend hard duimen.. Of in dit geval feet crossed? ;)

 12. Wauw, wat een geweldige winactie! En ik ben zo enorm dol op schoenen, dus ik doe graag mee :) Ik volg Invito op FB en je blog op bloglovin’ en FB. Liefs Liset (beautydagboek@gmail.com)

 13. Ik las net je stukje in de Fashionista’s Blogazine en ben je beginnen volgen via Bloglovin’ en opeens herinner ik me je naam (Rowan Reiding) van op m’n blog. Je had gecomment op m’n voorlaatste posts ;-) Hoe cool is dat! :)

  Ik doe zeker en vast mee, wat zijn ze mooi!

  nena.verbeeck@gmail.com

 14. Jorien

  Ik zag ze al een tijdje op je blog staan, -erg mooie stoere laarsjes- maar dacht dat wordt hem toch niet, mijn hemel hoe ga je hier ooit een keus uit maken! Maargoed niet geschoten is altijd mis! Dus heb je stappen gevolgd, en als het goed is heb je m’n email nog ;).

 15. Chantal Beerepoot-Bakker

  Ik vind ze supergaaf! En een hoge hak, en een enkellaarsje, en vetertjes!!! En die kleur alleen al, wauw, echt onwijs mooi!

 16. Melissa Souidy

  Okeee ik ben echt helemaal om!! Wat een geweldige laarzen@@ Ik zou hier de winter wel mee door willen gaan!!

 17. Woowww, nog NET! Optijd om mee te doen aan deze gave winactie! Ik ben heeel blij dat ik die laatste kop koffie nog genomen heb haha. Heel gaaf, deze boots! Nu kunnen we nog alleen maar hopen :D
  Liefs, Paula