BLOGAZINE #2

RED REIDING HOOD: Blogazine #2 fashionista magazine fashion bloggers beauty bloggers

RED REIDING HOOD: Fashion Blogger Red Reiding Hood and boyfriend Vincent Walstra Rowan Reiding couple love Fashionista Magazine Blogazine twee

RED REIDING HOOD: Fashionista Blogazine twee bloggers beauty fashion

 Yay, Fashionista BLOGazine #2 is available in (Dutch) stores as we speak, but you can also order it online at Fashionista for 4,99 euros without shipping costs). Easy-peasy!

Why am I telling you about this? Because I’m featured again, this time together with the love of my life: My boyfriend, Vincent. This actually is the very first time we’re featured together, so that makes me extra proud! But that’s not all: Many other bloggers are featured in this edition of the BLOGazine as well. It’s full of tips, tricks and facts about your favorite bloggers and vloggers. A must-read!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

47 comments

  • Rowan
   Author

   Haha, ja dat is inderdaad jammer! Zou het ook wel leuk vinden om meer Belgische bloggers te leren kennen :)
   Maar er staan wel héél veel leuke Dutchies in ;)

   xoxo,
   Rowan

  • Rowan
   Author

   Dankjewel! Ben blij dat je het een leuk stukje vind! Ik vind het zelf ook heel erg jammer dat de party niet door ging, had me er erg op verheugd en graag al mijn lieve lezeressen willen ontmoeten! Misschien dat ik zelf eens een meet-up kan regelen :)

   xoxo,
   Rowan

  • Rowan
   Author

   Ja, goed van ‘m hè? Hij was destijds overigens 21, maar niet dat dat nou zoveel ouder is haha. Blijft knap! En nu een nieuw bedrijf wat nog veel beter gaat, ben heel trots op ‘m :)

   Leuk dat je het hebt gelezen trouwens!

   xoxo,
   Rowan

 1. Wat leuk dat je dit samen met je vriend doet!! Mijn vriend helpt mij ook met fotografie. Nog maar net begonnen, dus nieuw in de blog-wereld. Jouw blog inspireert enorm! :)

  • Rowan
   Author

   Hi Lisette, dat vind ik echt superleuk om te horen! Een heel groot compliment, dankjewel! Heel veel succes met jouw blog, als je ooit hulp nodig hebt dan mag je me altijd vragen om advies :) En lief trouwens dat jouw vriend je ook helpt met foto’s maken, handig zulke vriendjes, haha!

   xoxo,
   Rowan

 2. Echt een super leuk stukje! Je leest het wel vaker dat vriendjes de fotograaf zijn achter de foto’s van een fashionblogger.

  Bedankt voor je comment op mijn blog! Nooit gedacht dat zo’n ‘grote’ blogger ook wel eens op een kleine blog kwam, hihi.

  • Rowan
   Author

   Dankjewel voor je lieve reactie! Natuurlijk kom ik ook kijken op kleinere bloggers, dat vind ik juist bijzonder: Leuke (nog) onbekende blogs ontdekken! Dus geen dank, hoor! Met alle plezier! Ik ben overigens blij dat je het een leuk stukje vindt!

   xoxo,
   Rowan

 3. Ik ben heel erg benieuwd naar het magazine, ik hoop hem morgen te gaan halen. Heel erg tof dat jullie er samen in staan. Ik kijk er naar uit om het stuk te lezen!