VIDEO / DECEMBER HAUL

December 2013 shoplog BLOG preview_kleiner

Yes, it was about time, but here it finally is: My December haul! Watch what I got/bought during the last month of the year. It is in Dutch by the way, but if you don’t speak Dutch you can a) Juts watch it to just see the items or b) Make fun of the sound of the most ugly language in the world ;). Anyway, since I thought you might want to know where you can get these items, I made a list of all the featured items:

CLOTHING

– Lierys hat (sold out where I got it, but similar HERE and HERE)
– New Era New York Giants bobble hat (sold out where I got it, but similar HERE)
– Modström wrap skirt (HERE)
– ‘No Shit’ beanie CoolCat  (sold out)
– H&M tartan scarf (sold out online, similar HERE and HERE)
– Tartan blazer (vintage, but similar HERE)
– Red leather biker jacket (vintage, but similar HERE and HERE)
– Red suede oversized blazer (vintage)
– Miss Etam cosy socks (in blue HERE)
– WE Fashion basic tee with long sleeves (HERE)
– Hope Grand Sweater via Nelly (Get it HERE, hurry, it just got restocked!)
– Lindex black cuff

SHOES

– Moon Boot Vagabond snow boots
– UGG Australia boots (on sale HERE)

BEAUTY

– Vichy Dermablend Foundation Stick (HERE)
– Jil Sander Ultrasense perfume (HERE)
– Matrix Mega Dust powder
– L’Oréal Paris Studioline #TXT

Lots of love,
Rowan

Ps: Just a little tip: You now get 10% off all sale items at ASOS by using discount code JAN10 at checkout!(prices have already been lowered until 70% by the way)! I for example just ordered this Ultra Fluffy Scarf for only 8 euros!

Follow on Bloglovin

22 comments

  • Rowan
   Author

   Haha, ik ben blij dat je ‘m leuk vindt! Vind ik superleuk om te horen :) Dankjewel! En ja, ik heb soms aparte woordkeuzes haha!

   xoxo,
   Rowan

 1. Leuke video! Je hebt aardig wat gekocht en gekregen in december! Jammer dat je kapper het volumepoeder niet meer verkoopt, maar waarschijnlijk kan je het op internet ook wel vinden! :)

  • Rowan
   Author

   Dankjewel, ben blij dat je het leuk vindt! Vind het zelf ook wel leuker in het Nederlands hoor, kan ik toch beter mezelf zijn met mijn rare woordjes soms, haha! Anyway, bedankt voor de tip! Dat ga ik zeker proberen! Thanks!

   xoxo,
   Rowan

 2. Maria

  Zeg uuuhh… je wil geen dierenleed in de kast hebben hangen, maar je koopt wel 3 paar Uggs? Beetje tegenstrijdig wel.

  • Rowan
   Author

   Ik wist eigenlijk achteraf dat ik dit commentaar zou krijgen, en dat had ik eigenlijk in de video ook uit moeten leggen. Maar goed: Ik heb veel research gedaan naar de Uggs, maar de neppe Uggs schijnen soms inderdaad niet oké verkregen te zijn. Maar volgens Ugg zelf (ik kan er helaas zelf geen onderzoek naar doen), betreffen hun producten ook alleen schapen die zijn gebruikt voor de slacht: Oftewel niet levend gevild of zoiets naars. Of het waar is, ja dat weet ik natuurlijk nooit zeker, ik hoop heel erg van wel!

 3. Maria

  Je hebt je er dus wel in verdiept. Ik vond het al raar dat je niet leek te weten dat de Uggs-schapen ook geen erg leuk leven hebben gehad. Ik dacht zelf eigenlijk dat dat ook voor de echte uggs gold.
  Hoe dan ook, ik koop ze sowieso niet want ik vind ze spuuglelijk :)

  • Rowan
   Author

   Ik snap je verwarring, hoor! En het was ook slim van mij geweest om erbij te zeggen, maar je vergeet wel eens wat als je aan het filmen bent. Een bericht kan je nog even wijzigen, maar een filmpje niet meer ;)
   Maar goed, voor jou is de keuze dus makkelijk gemaakt ;)

 4. Wat een leuke spullen heb je allemaal nieuw! leuk filmpje ook! Die haar spray op t einde lijkt me ook wel wat heb ook van dat sluike haar dat soms wel wil krullen maar soms ook helemaal niet en plat op t kopke zit :P!

  • Rowan
   Author

   Dankjewel, Nora! Die spray is inderdaad geweldig, maar ik kan je ook zeker volumepoeder aanraden! Helpt heel goed voor haar dat plat op t kopke zit, haha!

   xoxo,
   Rowan

 5. Laila

  Leuke vlog weer :) en fijn dat je in de comments nog even uitlegt over de uggs idd, ik vroeg het me ook af. Het punt is ook gewoon dat je nooit 100% zeker kan zijn, maar als je in ieder geval zoveel mogelijk informatie zoekt en een weloverwogen keus maakt, is dat alles wat je kan doen.

  de tartan sjaal is zoooo leuk, zoiets wil ik ook.