OUTFIT / INTO THE WOODS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing acne canada wool scarf designer bag alexander wang emile tote wrap skirt zara leather jacket outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing alexander wang emile tote bag acne studios canada wool scarf outfit zara leather jacket RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing zara wrap skirt plaid shirt alexander wang emile tote bag outfit details fringe boots RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing isabel marant fringe boots outfit details RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing acne canada wool scarf outfit isabel marant fringe ankle boots RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing lumberjack plaid check shirt outfit details fall leaf RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing acne canada wool scarf outfit details

[english]

So my mom and I thought it would be fun to take these outfit photos in the woods. We were kind of right, because I really like how it turned out but the downside was that I stepped in dog poop. Yikes! So watch out for those happy looking colorful leafs, since you never know what’s hiding underneath. ;)

[dutch]

Dus mijn moeder en ik dachten dat het leuk zou zijn om deze outfit foto’s te maken in het bos. We hadden soort van gelijk, want ik vind het resultaat supermooi maar de keerzijde was dat ik in de hondenpoep ben gestapt. Bah! Dus kijk out voor die leuk uitziende kleurrijke bladeren, want je weet nooit wat zich eronder schuilhoudt. ;)

WHAT I’M WEARING
Leather jacket: Zara (old, but similar HERE and HERE)
Plaid shirt: The boyfriend’s (old, but similar HERE, HERE and HERE)
T-shirt: Asos (HERE)
Skirt: Zara (old, but similar HERE and HERE)
Bag: Alexander Wang (HERE)
Scarf: Acne Studios (HERE)
Boots: Costes

[show_shopthepost_widget id=”1168468″]

Follow on Bloglovin

14 comments

 1. Barbara Nijhuys

  Zo gave outfit Rowan! Ik vind echt dat je super mooie benen hebt om een panty te dragen. Jammer dat je bij het vermelden van de outfit de panty vaak niet noemt, merk en hoeveel denier enzo. Smerig he die hondenpoep. Ik heb het weleens aan een wiel en dat merk je pas als het te laat is…

  • Ja zo vies die hondenpoep! En bedankt voor je complimenten. Helaas weet ik zelf ook vaak niet wat voor panty ik draag, hoor. Ze liggen bij mij op een grote hoop in de sokkenla en er staan geen merkjes of diktes op vermeld ;)

   • Barbara Nijhuys

    Bedankt voor je reactie! Ja ik ken het probleem dat er op panty’s zelf niets staat maar een tip van mij misschien, Bewaar altijd de verpakking en stop hem na gebruik daar weer in. Dat doe ik ook altijd. Vind je het leuk om een keer panty’s met een motief erin ofzo te dragen?

     • Barbara Nijhuys

      oh ik was ze niet heel erg vaak. Vooral niet als ze maar een paar euro kosten. Dan koop ik gewoon nieuwe. En stel dat ik ze was dan weet ik het daarna nog wel want Ik was ze zo ie zo niet met veel bij elkaar. Maar lijkt het je leuk om een keer wat apartere panty’s te dragen Rowan? Ik zie eigenlijk alleen zwart bij je..

     • Herkenbaar, voor dat probleem heb ik nog geen oplossing. Ik heb een zwarte en een witte waszak en daarmee probeer ik ze te scheiden maar ik ben ook wel eens vergeten welke zat nou in de witte en welke in de zwarte :-)