FASHIONABLE SOFA CHILLINGS WITH PINK SODA

Processed with VSCO with hb1 preset

[dutch]

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar het eerste wat ik doe als ik thuis ben is iets comfortabels aantrekken. Tot voor kort was dat altijd een oud T-shirt en een oude veel te grote joggingbroek van Vincent. Ik zag er thuis dus altijd uit als een zwerver en schoot dan ook spontaan in de stress als de deurbel ging. Het was namelijk niet de bedoeling dat iemand anders dan mijn katten en Vincent mij zo zou zien.

“Lekker chillen op de bank zonder je te hoeven schamen voor je look!”

Dat probleem is nu gelukkig verleden tijd! Vorige week ontving ik namelijk een pakketje van JD sports met daarin deze lifestyle leggings en crop top van Pink Soda. De lifestyle leggings van Pink Soda zijn niet gemaakt van dat gladde fitness stofje, maar gewoon van katoen. Ze zijn echt bedoeld om lekker in te chillen op de bank, maar dan ZONDER je hoeven te schamen voor je look. Beide items zitten echt heerlijk – de trui is megazacht vanbinnen – en het geheel ziet er super cute uit! Zo durf ik wel de deur open te doen, hoor! Ik zit er zelfs aan te denken om dit aan te doen in het vliegtuig als we woensdag naar Bali vliegen!

Wat vind jij? Is dit geschikt om te dragen op het vliegveld of moet ik het maar gewoon bij chillen op de bank houden?

xoxo,
Rowan

[english]

 

I don’t know about you guys, but as soon as I get home I change into something comfy. Until recently that usually meant an old T-shirt and way too big jogging pants from Vincent. I basically looked like a hobo and always go completely stressed out when the doorbell rang. No one else was allowed to see me like that except for my kitties and Vincent.

“Chilling on the sofa without having to be ashamed for your look!”

Fortunately that problem lies in the past now! Last week I received a package from JD Sports containing these lifestyle leggings and crop sweater from Pink Soda. Pink Soda’s lifestyle leggings aren’t made out of that smooth fitness fabric, but just out of cotton. They’re really meant to chill on the sofa, WITHOUT having to be ashamed for your look. Both items are super comfy – the sweater is super soft inside – and the whole ensemble looks so cute! I totally don’t mind answering the door like this! I’m even thinking about wearing it on the plane when we fly to Bali Wednesday.

What do you think? Is this an airport approved look or should I just stick to wearing it on the sofa?

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin