OUTFIT / BURGUNDY FRINGED LEATHER SKIRT

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing burgundy fringed leather skirt H&M outfit leather jacket RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leather fringe skirt H&M burgundy outfit details chain bag zara RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing paisley bandana scarf outfit details

[english]

As I told you the day before yesterday, I’m slowly adding more color to my wardrobe. After powder pink and army green it’s now time for burgundy. I found this burgundy fringed faux leather skirt at the H&M sales page and it immediately draw my attention. It’s a bit out of my comfort zone, but I decided to just go for it!

“This skirt is a bit out of my comfort zone, but I decided to just go for it!”

What do you think? Was it a good idea to click this skirt home or not?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Zoals ik eergisteren al verteld voeg ik langzamerhand steeds meer kleur toe aan mijn garderobe. Na poederroze en legergroen is het nu tijd voor bordeaux rood. Ik vond dit bordeaux nep leren rokje met franjes op de H&M sale-pagina en ik het trok meteen mijn aandacht. Het is een beetje uit mijn comfort zone, maar ik besloot er gewoon voor te gaan!

“Dit rokje is een beetje uit mijn comfort zone, maar ik besloot er gewoon voor te gaan!”

Wat vind jij? Was het een goed idee om deze rok naar huis te klikken of niet?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Skirt: H&M (similar HERE)
T-shirt: HEMA (HERE)
Leather jacket: Zara (old, but similar HERE)
Bag: Zara (old, but similar HERE)
Buckle boots: Sacha Shoes (old, but similar HERE)
Bandana scarf: ASOS (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1740372″]


Follow on Bloglovin

6 comments

  1. Birgitt

    Ik vind hem helemaal leuk! Heb jij toevallig ook een goede burgundy lipstick? Ik ben op zoek naar een goede en heb al wel eens producten gekocht die je aanraadde.

    • Hi Birgitt, dankjewel! Wat leuk om te horen dat je wel vaker producten hebt gekocht die ik heb aangeraden. Het is al een tijdje geleden dat ik donkere lipstick heb gedragen, maar vroeger toen ik bijna dagelijks burgundy lipstick droeg zweerde ik bij Chanel lipsticks. Ik zou ze nu alleen niet meer kopen, omdat ik dierproefvrij ben gegaan. Mocht je dierproefvrij ook belangrijk vinden, dan zou je eens kunnen kijken naar Charlotte Tilbury. Die schijnen ook mooie lipsticks te hebben!