New in / Zalando

Yesterdy I received this trendy oversized shirt from Zalando and I absolutely love it. The fabric is amazing, it feels kinda thick and luxurious. It actually reminds me of denim. Also it’s from a very light material what makes it perfectly wearable for sunny days, since it allows the wind to blow through. So is the fit, I love the fact that it’s slightly oversized. I bought it one size bigger than usal what makes it extra oversized and I really like the effect. Fact is that I’ve been looking for a shirt in this exact light grey color for a while now, so you can imagine how happy I was when I saw this beauty on the Zalando website!
I’m already looking forward to wearing it. It would be perfect with a pair of shorts underneath or just with a bikini on the beach. Get yours here! (It even is on sale!)
Vandaag heb ik deze trendy ruimvallende blouse van Zalando ontvingen en ik was meteen verkocht. De stof is fantastisch, het voelt vrij dik en luxious aan. Het doet me denken aan denim. Daarnaast is het van een erg licht materiaal waardoor het perfect is om te dragen tijdens zonnige dagen, aangezien het de wind lekker door laat waaien.  Ook de pasvorm is fantastisch, ik vind het mooi dat het lichtelijk oversized is. Ik heb ‘m in een maat groter dan normaal gekocht, waardoor het extra oversized is. Feit is dat ik al een tijdje op zoek was naar een blouse in een licht grijze kleur als deze, dus je kan je wel voorstellen hoe blij ik was toen ik dit exemplaar tegenkwam op de Zalando website! 
Ik kijk er nu al naar uit om ‘m te dragen. Hij zou perfect staan boven shorts of gewoon met een bikini op het strand. Bestel de jouwe hier! (Hij is zelfs in de sale!)

Lots of love,
Rowan

Ps: Already joined the giveaway for a chance to win a Bullet Necklace?

16 comments