STYLEDISCOUNT / KORTINGSCODE OTTO

Stylediscount collage outfit kortingscode OTTO rock korting discount

Sorry, this article is for the Dutchies only;)

Als je ook maar een beetje zoals ik bent houd je van shoppen, maar houd je absoluut niet van geld uitgeven. Ik heb niet een hele hoop nullen op mij bankrekening staan, dus ik bespaar graag waar ik dat kan. Daarom struin ik altijd voor ik iets koop het internet af op zoek naar kortingscodes, wat niet altijd een pretje is. Vaak kom ik namelijk uit op rommelige sites waar de codes verwerkt zijn in de commentsectie, wat een hele hoop gescroll en tijdsbeslag als gevolg heeft. Niet handig dus!

Gelukkig ontdekte ik laatst de website Stylediscount: Een kortingscodesite, maar niet één zoals alle anderen.  Ik stond er perplex van hoe overzichtelijk de website is. Dit maakt kortingscodes ‘zoeken’ zoveel makkelijker! Ook beslaat Stylediscount een breed scala aan webshops; Voor elke webshop die je je maar kan bedenken is er wel een kortingscode te vinden. Daarnaast is de website duidelijk georiënteerd op vrouwen: We like! Dan heb ik het niet alleen over de roze accenten, maar ook over de leuke en up-to-date blog vol met leuke outfits  en trends die natuurlijk te scoren zijn mét korting!
Wat het allerfijnst is van Stylediscount is dat de kortingscodes makkelijk te vinden zijn door te selecteren op categorieën, zoals Kleding of Home&Living. Ook is er de mogelijkheid om  te zoeken op kortingscodes per winkel, zoals een kortingscode OTTO of ASOS. Reuzehandig!

OTTO ken je misschien nog van de postordercatalogus, maar dat is zeker niet meer de OTTO van nu. OTTO is nu een hoogstaande webwinkel met een groot en vooral exclusief aanbod van merken. Zo kan je een kortingscode OTTO bijvoorbeeld gebruiken voor Madonna’s supergave Material Girl collectie welke OTTO exclusief verkoopt, maar ook voor andere bekende merken zoals Bruno Banani, Esprit, Levi’s, Calvin Klein en vele anderen.  Met een kortingscode OTTO scoor je dus al deze leuke merken met tadáá.. korting!
Zelf zou ik een kortingscode OTTO gebruiken voor bovenstaande outfit: Een mix van casual en chic met een leather and denim outfit. Al tijden ben ik op zoek naar de perfecte aansluitende leren rok, dus je begrijpt misschien mijn enthousiasme toen ik dit exemplaar van Patrizia Dini spotte. Voor de casual feeling zou ik ‘m combineren met een lichtblauw spijkerjack, zoals deze van Vero Moda. Voor de chic touch zou ik deze pailletenbustier van Apart eronder dragen; een lekkere onverwachte twist. Een paar gave minimalistische sandaaltjes en een prachtige designer look tas van L. Credi aan mijn arm en ik ben bijna ready-to-go. Alleen nog een suede fringe ketting van Material Girl om mijn hals.. et voila!

Kortom: Ben jij van plan om een nieuwe outfit te scoren bij OTTO, of één van de vele andere webshops die zijn aangesloten bij Stylediscount, vergeet dan zeker niet even Stylediscount te checken voor een kortingscode OTTO! Natuurlijk is er niet altijd een kortingscode OTTO beschikbaar, maar check ook dan bij Stylediscount of er een Sale, Outlet of andere actie geldig is.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

23 comments