WIN / MJ X COCA COLA

Coca Cola MJ Marc Jacobs giveaway win goodies packet light pouch bagchain box goodies

Sorry, this giveaway is for Dutchies only.

Jullie zijn vast en zeker wel bekend met topdesigner Marc Jacobs en drinken vast graag Coca Cola light. Dan kan je je ook vast voorstellen dat die twee samen een fantastische combo vormen!

Want ja, ladies (and gentlemen), zoals jullie misschien al weten is na Karl Lagerfeld en Jean Paul Gaultier, mister Marc Jacobs een samenwerking aangegaan met Coca Cola light. Speciaal voor Coca Cola light ontwierp hij namelijk een ‘limited-edition’ van ‘must-have’ flesjes. Geïnspireerd door de drie decennia van Coca-Cola light zijn de designs gebaseerd op de ontwikkeling van vrouwen in de jaren ‘80, ‘90, en de zero’s, met een grappige twist – precies volgens de zo kenmerkende stijl van Jacobs.

coke bottles coca cola light marc jacobs review explanation collaboration creative director designer

Marc Jacobs is een van de meest gewilde en invloedrijkste designers van deze generatie; zijn designs zijn jong en provocerend kunstzinnig. Oftewel de perfecte partner voor Coca-Cola light. Mister Jacobs himself geeft aan dol te zijn op iconen, en daarom ook op Coke light. Hij voelt zich vereerd dat hij de nieuwe Creative Director van Coca-Cola light mag zijn en eigen stempel op deze campagne mag drukken.

 

Dus, wat kan je winnen?

Een compleet Marc Jacobs for Coca Cola light goodie pakket, inclusief een collector box met drie flesjes, een leren pouch en een bag charm. Is dat niet gaaf?!

Het enige wat je moet doen om dit fantastische pakket te winnen, is 1) Red Reiding Hood volgen op Bloglovin’ en 2) Vertellen wie je graag als volgende Coca Cola light creative director zou willen zien en waarom.
Laat ook even je e-mailadres achter, zodat ik je kan contacteren indien je de lucky winner bent.

 

That’s all! Over een week maak ik de winnaar bekend. Hieronder nog wat zeer aantrekkelijk beeldmateriaal om naar te kijken tijdens het duimen ;) Mocht je overigens niet winnen (of er gewoon geen genoeg van krijgen), haal dan jouw Coca-Cola light by Marc Jacobs flesjes bij de Bijenkorf.

Marc Jacobs coca cola light sexy body designer collaboration bottles

12 comments