ONEPIECE GIVEAWAY

RED REIDING HOOD: Onepiece jump in norway original onesie giveaway winactie

You’ve probably already noticed my immense love for the original OnePiece brand, since I’ve been wearing my OnePiece jumpsuit several times already. I got a lot of comments of you guys saying that you would love to own an OnePiece Jump In as well. So I’ve got góóóód news for you: You can win a OnePiece jumpsuit of your very own choice!  Isn’t that cool?
So start searching for your favorite jumpsuit here and enter the giveaway!

Here’s what you need to do:

– Like OnePiece on Facebook.
– Follow Red Reiding Hood on Bloglovin and/or like me on Facebook.
– Leave your e-mailadress + the OnePiece jumpsuit you’d like in the comments below.

This giveaway runs until December 3rd! Good luck!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

73 comments

 1. Nynke

  Hooooiii
  Ik heb je Facebook geliked, OnePiece op facebook geliked, Nynke Ohioo is mijn facebook account, mijn e-mail adres is nynker@hotmail.nl , als ik zou winnen , zou ik de blauwe met rendieren erop willen hahaha, ik vind de outfitpost waarin je de OnePiece onesie combineert, echt heel cool! Oh ik volg je ook nog op Instagram en ik volg je blog

 2. Tjalline

  Ik volg je op Bloglovin’ (Lolalily) en heb de facebook paginas geliked (Lola Rose)
  Heel graag zou ik de Camouflage Onesie in size S willen winnen.

 3. Nina Kovacevic

  Hele leuke winactie! Ik heb alles geliked en volg je op bloglovin’. Ik zie mezelf al helemaal liggen in zo’n onesie. Lekker knus op de bank <3.

  Ik zou graag de Lusekofte Onesie in Navy willen winnen. Maat S!

 4. Aah wat gaaf dat je deze giveaway organiseert! Ik vond de onesie zo super staan in je post (Halling Heavy Knit Onesie Grey / Dark Grey) dat ik deze ook heel graag zou willen winnen. Ik volg je al langer op BL en vind het super dat je je lezers elke dag met zo’n mooie post weet te inspireren. Dankjewel! Succes en veel plezier iedereen met deze winactie!

 5. Aah wat geweldig! Ik heb al een paar keer op de website gekeken maar op dit moment is het onbetaalbaar om een onesessie te kopen omdat mijn vriend en ik gaan samenwonen. Wat lijkt het me heerlijk om in ons eigen huisje een ‘huispak’ te hebben.

  1) Ik heb Onepiece geliked.
  2) Ik volg je al een poosje op Bloglovin en Facebook.
  3) judithhuls@hotmail.nl en mijn favo onesessie: http://onepiece.com/nl-nl/vrouwen/jumpsuits_5/traditions/lusekofte-onesie-navy

  nu heeel heeel heeel heeel hard duimen! XO

 6. Hiltsje

  Ik volg je al een tijdje en ik hou echt van je style :)

  Ik zou graag de College 69 Lightw. Black willen , want ik ben sinds dit jaar dol geworden op wintersport, en daar leerde ik onepiece voor het eerst kennen. Ik zou er graag één willen voor mijn komende wintersportreisjes! Lijkt me super

 7. Kim

  Wauw wat een heerlijke winactie!
  Ik zou zo graag een onesie testen!
  De Marius in navy/red/white is mn favoriet.
  Ik volg je al een tijd via Bloglovin’ en ik heb de Facebook van OnePiece geliked.

  xxxx Kim

 8. Kirby Alexis

  Liked you and OnePiece on FB! Let’s do this haha
  My email’s there and I would really like either the same onesie as you (Halling Heavy Knit) in a medium please OR the Lilliehammer Onesie Navy in a medium please.

 9. Natasja

  Ik volgde je al op bloglovin en facebook, en nu ook OnePiece op FB :) Ik zou heel graag de Lusekofte Onesie in Navy in maat M willen winnen, lijkt me heerlijk voor de komende (koude!) tijd.

 10. Waw, dit is echt een originele give-away! Onesies zijn nu echt zeer warm en comfy! :) Maakt me vrolijk!

  Een “LUSEKOFTE ONESIE” in de kleur “Navy” (maat M) zou mij echt super-superblij maken! Want ik heb het gevoel dat ik nergens een perfecte onesie vind, maar deze is echt zo geweldig! Wie dit ook wint, zal er blij mee zijn, en het is ook een heel originele give-away! Je kan me bereiken op lyanavanmingeroet@gmail.be

  Ik heb bij deze ook alle likes gedaan :)
  Groetjes Lyana

 11. Louise

  Oh, wat een geweldige give away!
  Ik zou heeeeeeel graag de Original Fitted Black willen winnen.
  Ik volg jullie trouwens via Facebook.

 12. Hiu

  Ik geef eerlijk toe dat ik jouw blog echt nog maar een paar weken ken! Kwam via via op je blog en sindsdien kijk ik regelmatig eventjes erop, leuke verfrissende blog wat ik tot nu toe vind!
  Zou gaaf zijn als ik een originals onesie mag uitkiezen! Heb alle pagina’s net op FB geliked :)

 13. Eva Leek

  Heya! I love the onepieces, I always wanted one wow they’re awesome!
  I liked you on facebook, and I already followded you on bloglovin :D
  And wow this onepiece is like Per-fect:
  [ Lillehammer Onesie Dark grey/White ]
  Look at it!! Soo winter-ish!
  Love from mee xx

 14. mindelkoper

  Hi! I would love to win a onepiece! I liked and followed by everything. i espacially like this one: Santas Little Helper Navy maat L! :)http://onepiece.com/nl-nl/vrouwen/jumpsuits_5/traditions/santas-little-helper-navy

  Lots of love, Mindel <3

  mindelkoper@live.nl

 15. lisa Jacobs

  aah super coool!!

  Ik wil er al zoo lang eentje en deze vind ik de aller tofste Halling Heavy Knit Onesie Grey / Dark Grey
  maat l/xl :D

  En ik heb ook je facebook geliked!
  oh en, ik vind je naam van je site echt heel goed bedacht!

  xx

 16. Francis Valensiano

  Hi Rowan . I don’t I been looking for ONEPIECE LILLEHAMMER DARK GREY for days now and can’t find it anywhere. If you or someone else can help , I would greatly appreciate it. Thank you