OUTFIT / FAVE COMBO

RED REIDING HOOD: fashion blogger wearing Nowhere salomon pants nelly slouchy trousers birkenstock monterey black streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black and white outfit birkenstock arizona slides slouchy pants nowhere leather suit jacket zara clutch streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Birkenstock monterey sandals all black everything slouchy pants nowhere salomon nelly streetstyle fave combo

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing stressed but well dressed clutch zara black and white outfit streetstyle leather jacket

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing silver choker necklace cross earrings rayban wayfarer streetstyle model off duty

Photos: Kimberley Bleeker

Pants: Nowhere (get them for only 8 euros HERE)
Leather suit jacket: Mango
Tank top: Isabel Marant pour H&M
Slides: Birkenstock Monterey (similar HERE)
Clutch: Zara
Choker necklace: Ydeltuyt
Sunnies: Ray-Ban wayfarer (HERE)
Bracelet: Bandhu

[dutch]

Afgelopen donderdag was het weer zo’n heerlijke lentedag met temperaturen in het land tot wel 21 graden. Beetje jammer dat we het moeten doen met af en toe zo’n dag tussendoor, want het merendeel van de tijd is het aardig koud en regenachtig buiten. Maar goed, reden te meer om dus optimaal te genieten van deze dag! Daarom greep ik deze gelegenheid aan om mijn Birkenstock Monterey sandalen voor de allereerste keer te dragen. Daarboven droeg ik deze slobberige (nee sorry, dat woord vind ik toch echt te lelijk in het Nederlands) slouchy broek van Nowhere (nu verkrijbaar bij Nelly voor maar 8 euro!). Wat mij betreft de perfecte lentecombo: slides en slouchy broeken. Dus raad eens in wat voor looks je mij gaat zien in Barcelona waar het nu rond de 17 graden is? Mijn Adidas Adilettes gaan in ieder geval mee, of mijn vriend het nou leuk vindt of niet ;)

[english]

Last thursday we experienced one of those lovely spring days again with temperatures until 21 degrees across the country. Quite a bummer that we’ve got to be satisfied with just one of those days in between, because most of the time it’s quite cold and rainy outside. Oh well, all the more reason to enjoy this day to the fullest! That’s why I seized this opportunity to wear my Birkenstock Monterey sandals for the very first time. On top of them I wore these slouchy pants from Nowhere (now available for only 8 euros at Nelly). In my opinion the perfect spring combo: slides and slouchy pants. So guess what kind of looks you can expect to see me wearing in Barcelona where the temperature is about 17 degrees at the moment? My Adidas Adilettes will go with me for sure, whether my boyfriend likes it or not ;)

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

16 comments