OUTFIT / FEELING BLUE

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing blue ottoman sweater nelly trend nike air max 90 streetstyle high waisted jeans

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing oversized knitted sweater ottoman jumper nelly trend streetstyle nike sneakers

RED REIDING HOOD: Fashion blogger short hair choker necklace zara clutch blue knitted sweater

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing blue nike air max 90 sneakers streetstyle

 

Photos: Michelle

High waisted jeans: Weekday
Sweater: Nelly (old)
Sneakers: Nike Air Max 90 (same in black HERE)
Clucth: Zara
Band rings: Asos (HERE)
Necklace: Ydeltuyt (old)

[dutch]

Afgelopen woensdag had ik een blog gerelateerde meeting in Zwolle, wat ik besloot te combineren met een meet-up met mede blogger Michelle. Het plan was om of course outfit foto’s te maken, dat is gelukt zoals je ziet, en gezellig te shoppen (vandaar ook mijn schoenkeuze). Nou, dat gezellig gedeelte was wel geslaagd, maar shoppen is in Zwolle (nog) geen aanrader. Niet dat winkelen in mijn eigen stad (Leeuwarden) nou zo geslaagd is, maar van Zwolle had ik op de één of andere manier toch wat meer verwacht. Er is nóg geen Zara en nóg geen Bershka, maar ons is verteld dat die wel komen. Wel is er een Mango en een H&M (geen trend helaas), maar daar houdt het ook ongeveer mee op. Ach ja, misschien maar beter ook: Ik vlieg namelijk volgende week vrijdag samen met mijn vriend naar Barcelona (happy dance!), waar Spaanse ketens (Zara, Mango en Bershka) tot wel 25 procent goedkoper kunnen zijn. Ook zit er een & Other Stories en is er een H&M met een hele grote trendafdeling. Slik! Helaas is mijn vriend nu niet bepaald een die hard shopper, dus moet ik waarschijnlijk (als ik geluk heb) drie winkels kiezen en is het daarna over met de pret. Nou ja, bij wijze van spreken dan: Want de echte pret is natuurlijk alles wat de stad Barcelona te bieden heeft en niet alleen de winkels.

Maar even terug naar Zwolle: Er was wel één winkel die zeker het bezoeken waard is, namelijk AINZ. Michelle had op instagram en facebook foto’s gezien van deze pas geopende winkel en wou graag even een kijkje nemen. Zo gezegd, zo gedaan. Toen ik een beetje tussen de kleding aan het sneupen was en me omdraaide hoorde ik iemand zeggen: ‘Hé, ik dacht al een bekend gezicht!’. Bleek Roos-Anne van Moderosa daar te werken en zelfs mede eigenaresse te zijn. Zo leuk om haar met trots te horen vertellen over de winkel en de verschillende merken die ze verkopen. Wat ik vooral erg kan waarderen is dat ze zowel high end merken als minder dure merken verkopen, maar wel zijn het allemaal unieke merken; merken die je niet snel ergens anders tegen zou komen. Één van die minder dure, maar zeker unieke merken, is LA SISTERS. Helemaal mijn ding! Mocht je niet speciaal voor AINZ naar Zwolle willen gaan, wacht dan even tot de Zara en Bershka zijn geopend, dan is het de trip wel waard ;).

[english]

Last wednesday I had a blog related meeting in Zwolle, which I decided to combine with a meet-up with fellow blogger Michelle. The plan was to ‘of course’ take outfit pictures, which succeeded as you see, and to go shopping (which explains my choice of shoes). Well, although we had a lot of fun together, shopping in Zwolle is not (yet) recommended (which definitely made me feeling blue, wink). I’m not saying that shopping in my own city (Leeuwarden) is such a thrill, but I expected more of Zwolle. There’s no Zara yét and no Bershka yét, but we were told that those will come. There is an H&M (no trend) and a Mango though, but that’s about it. Oh well, maybe it was for the best: This friday my boyfriend and I fly to Barcelona (happy dance!), where Spanish companies (Zara, Mango and Bershka) are up to 25 percent cheaper. There’s also an & Other Stories store and an H&M with a big trend department. Sigh! Unfortunately my boyfriend isn’t such a die hard shopper, so I’ll probably have to pick three stores (if I’m lucky) and that’s it. Not really of course, because Barcelona has so much more to offer than just stores.

Back to Zwolle: There was one store that was worth the visit, AINZ. Michelle saw some pics of this new opened store on instagram and facebook and wanted to take a look. So that’s what we did. When I was snooping through the garment racks and turned around I heared some one saying: ‘Hey, a familiar face!’ Turned out that Roos-Anne from Moderosa works there and even is co-owner. It was so nice to proudly hear her talk about the store and the different brands they sell. I really appreciate that they sell high end brands and less expensive brands, but all very unique brands; brands you won’t quickly run into at other stores. One of those less expensive, yet very unique, brands is LA SISTERS. Totally my style! In case you don’t want to go all the way to Zwolle just for AINZ, just wait untill Zara and Bershka have opened their doors. In that case it’s really worth the trip.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

21 comments