HOLA BARCELONA

RED REIDING HOOD: Hola Barcelona postcard arc de triomf parc de la ciutadella view palm trees

 

[dutch]

Goedemorgen, over een paar uurtjes zit ik in het vliegtuig naar Barcelona! Ik heb er zo ontzettend veel zin in. Afgelopen zomer zijn mijn vriend en ik  voor het eerst naar Barcelona gegaan en we zijn helemaal verliefd geworden op de stad (Check hier de Barcelona guide die ik vorig jaar maakte). Zo verliefd dat we het nu ook wel eens eerder in het jaar willen zien. De vorige keer dat ik er was het namelijk tegen de 40 graden aan, heerlijk, maar wel zo warm dat je niet de puf hebt om urenlang door straatjes te slenteren. Alle must-sees hebben we op zich wel gezien, maar nu willen we vooral graag de mooie straatjes bekijken en gewoon genieten van het in Barcelona zijn. We zijn er maar vier daagjes, maar dat is prima. Over het getal vier gesproken, zondag zijn we vier jaar samen. Best bijzonder om dat in Barcelona te vieren!

Dus, bereid je voor op heel veel mooie foto’s en outfits van Barcelona. Oh, en zorg ervoor dat je mij op instagram volgt voor live updates vanuit Barcelona! Ik heb er zelfs een speciale hashtag voor aangemaakt: #rowaninbarcelona.

[english]

Goodmorning, within a couple of hours I’ll be flying to Barcelona! I’m so excited. Last summer my boyfriend and I went to Barcelona for the very first time and completely fell in love with the city (Check the Barcelona Guide I created last year here). So much in love that we also wanted to see the city earlier in the year. Las time we went it was almost 40 degrees, very pleasant, but so warm that you lack the energy to wander around the pretty streets for hours. We’ve already seen all must-sees, but now we’d just like to discover all the pretty streets and just enjoy being in Barcelona. We’re only there for four days, but that’s fine! Speaking of the number four, sunday we’re four years together. Pretty special to celebrate our anniversary in Barcelona.

So, be prepared for lots of pretty pictures and outfits from Barcelona. Oh, and make sure to follow me on instagram for live updates from Barcelona! I even created a special hasthag for my Barcelona photos: #rowaninbarcelona.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

16 comments