INSPO / LONG COATS

RED REIDING HOOD: Pinterest inspiration navy blue long coat sneakers layers black and blue outfit fashion blogger

RED REIDING HOOD: Black oversized long trench coat blue turtleneck bare legs streetstyle sneakers fashion blogger outfit

RED REIDING HOOD: Oversized powder pink fluffy long coat streetstyle Nike Air Max sneakers fashion blogger outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing all white everything outfit long pinstripe coat stella mccartney Zara KO fashion blogger outfit

RED REIDING HOOD: The Haute Pursuit wearing baby blue long coat fashion blogger outfit streetstyle

RED REIDING HOOD: Streetstyle all black everything navy blue long coat fashion blogger outfit

RED REIDING HOOD: Ganni editorial look streetstyle baby blue pink long coat inspiration

RED REIDING HOOD: New York City girl wearing long fluffy coat streetstyle fashion blogger

RED REIDING HOOD: Black oversized long trench coat H&M streetstyle fashion blogger outfit

RED REIDING HOOD: Streetstyle black long coat boyfriend jeans fashion blogger outfit pinterest inspiration

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing warm long coat oversized streetstyle outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long huge oversized fluffy camel coat streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long oversized fluffy coat streetstyle outfit

RED REIDING HOOD: Mary-Kate Ashley Olsen twins streetstyle wearing long coat fashion inspiraton pinterest

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long knitted cardigan navy blue black leather pants streetstyle

RED REIDING HOOD: Streetstyle long white trench coat sneakers fashion blogger outfit pinterest fashion

Photos via Pinterest.
[dutch]

Ik weet dat het lente is en ik ben een beetje raar. Dat gezegd hebbende: Ik ben de laatste tijd helemaal geobsedeerd door lange jassen. De meeste plaatjes die je hier ziet zijn van dikke warme winterjassen, dat bedoel ik met ‘ik ben een beetje raar’, maar ondanks dat het officieel lente is vind ik ze nog steeds helemaal geweldig, vooral de fluffy variant! Ik ben dan ook nog steeds op zoek naar zo’n jas, misschien juist wel handig dat mijn obsessie nu pas zijn hoogtepunt heeft bereikt: Wie weet kan ik een leuk exemplaar in de uitverkoop scoren, alvast voor volgend jaar? Deze trend is echter niet alleen van toepassing op de winter: Ook de lente/zomer variant vind ik helemaal geweldig. Denk aan luchtige lange trench coats. En weet je wat: Mijn zoektocht voor de perfecte lange lentejas is gisteren geëindigd. Ik vond namelijk een superleuk beige exemplaar bij de H&M voor maar 22,50 euro (bij inlevering van de 25% kortingsbon die achterin de catagolus zit). Score! Oké, hij is dan misschien niet enkellang, maar ik vind ‘m mooi: Vooral voor die prijs!

Wat vind jij van lange jassen, wil of heb je er al één? Bekijk mijn Pinterest board voor meer inspiratie!

[english]

I know it’s spring and I’m a little bit weird. That having said: I’m totally obsessed with long coats lately. Most of the pics you’re seeing here show thick warm winter coats, that’s what I mean by saying ‘I’m a bit strange’, but despite the fact that spring has sprung I still think they’re freaking awesome, especially the fluffy ones! So I’m still searching for a coat like that, maybe it even comes in handy that my obsession only just reached its highest point: Maybe I can score a nice one in sale, for next year already? However this trend isn’t only applicable to winter: I also find the spring/summer variant amazing. Think breezy long trench coats. And you know what: My search for the perfect spring coat already ended yesterday. I found a very nice beige example at H&M for only 22,50 euros (after using a 25% discount coupon from the magazine). Score! All right, it doesn’t reach until my ancles, but I like it: Especially considering the price I paid!

What do you think about long coats, do you want or have one? Check my Pinterest board for more inspiration!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

11 comments