MY ESPADRILLES

RED REIDING HOOD: La maison de l'espadrille black espadrilles via spartoo

 

Espadrilles: La maison de l’espadrille (get them HERE)

[dutch]

Goedemorgen vanuit het schitterende Barcelona! Om eerlijk te zijn kocht ik deze espadrilles al in December of zoiets, maar zoals ik eerder al zei: Ik ben een beetje raar en geloof niet zo in de goede dingen tijdens de goede seizoenen kopen. Ik wist dat ik een paar espadrilles (Chanel made me do it) zou willen voor de volgende zomer, dus ik kocht ze. En ook al is het nog geen zomer, Barcelona staat me toe ze alvast te dragen. Het zijn misschien niet de meest interessante schoenen die je ooit hebt gezien, maar ze zijn erg comfortabel en makkelijk te combineren: Twee dingen die ik heel fijn aan ze vind. Stay tuned voor een Barcelona outfit post!

[english]

Goodmorning from beautiful Barcelona! I actually already bought these espadrilles back in December or so, but as I already told you: I’m a bit strange and don’t really believe in buying the right things during the right seasons. I knew I wanted a pair of espadrilles (Chanel made me do it) for next summer, so I just bought them. And although it’s not summer yet, Barcelona already allows me to wear them. They might not be the most interesting shoes you’ve ever seen, but they are very comfortable and easy to combine: Two things I love very much about them. So stay tuned for a Barcelona outfit post!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

10 comments