NEW / LACE TRIANGLE BRA

RED REIDING HOOD: Delicate lace triangle bra kanten triangel bh pieces

Delicate lace triangle bra: Pieces (similar HERE)

 

[dutch]

Een kleine verandering op de blog: Vanaf nu blog ik zowel in het Engels, als in het Nederlands. Waarom? Omdat een héél groot deel van mijn bezoekers afkomstig is uit Nederland, en omdat ik mijn blog een tikkeltje persoonlijker wil maken. Ik ben namelijk meer dan alleen de kleren die ik draag. No worries, mijn blog blijft een fashion blog en wat je hier vooral zal tegenkomen zijn outfit posts, maar vanaf nu met meer en leukere teksten. Alhoewel ik absoluut geen problemen heb met Engels, denk ik toch dat mijn persoonlijkheid meer naar voren komt in het Nederlands. Dat bewees zich al eerder op mijn YouTube kanaal: Toen ik met YouTube begon sprak ik nog in het Engels, maar toen ik steeds meer verzoekjes kreeg om het in het Nederlands te gaan doen en hieraan toegaf, werden mijn filmpjes opeens een stuk vaker bekeken. En ik snap wel waarom: In het Nederlands heb ik stopwoordjes, een licht Fries accent en ben ik gewoon lolliger (in het Engels doe je toch je best om zo foutloos mogelijk te spreken en dat maakt het ook saai). En dat ben ik: Die stopwoordjes en Frisismen horen bij mij. En blijkbaar vinden jullie dat leuk! Dus ik hoop dat mijn bloglezers dat ook vinden!

Anyhooow, sinds een paar maanden heb ik (net als vele andere bloggers) stiekem een soort obsessie voor delicate kanten triangel bh’s ontwikkeld, wat zich vooral uitte op mijn Pinterest. Stiekem omdat ik er nog niet zelf aan toe durfde te geven. Ik ben namelijk niet gezegend met een volle voorgevel. Heel lang heb ik daarvan gebaald en het gevoel gehad dat ik me daarvoor moest schamen. Daarom heb ik mezelf als puber aangeleerd om vooral stevige bh’s te dragen waarin het toch nog een béétje lijkt alsof ik íets heb. Dit is zo’n gewoonte geworden dat ik eigenlijk tot voor kort nog steeds automatisch naar de push up bh’s greep. Niet omdat ik mezelf nog steeds schaam voor mijn cupmaat, maar puur omdat ik het zo gewend ben. Inmiddels heb ik namelijk juist mijn kleine borsten leren waarderen. Dit heeft eigenlijk alles te maken met mijn interesse in fashion: Ik ben erachter gekomen dat ik juist doordat ik geen ‘enorme jetsers’ heb (pardon my French), ik eigenlijk alles aan kan zonder ordinair te lijken. En juist ik kan die fijne beugelloze triangel bh’tjes aan, want voor de steun hoef ik het niet te doen. Lang leve mijn cup A!
Dus waarom heb ik pas deze week mijn eerste triangel bh aangeschaft? Ten eerste omdat ik me er een beetje naakt in voelde (het is toch iets verhullender dan mijn oude vertrouwde push up vriendjes) en ten tweede omdat ik daarom niet wist of ik ‘m wel echt zou gaan dragen, wat ik zonde geld zou vinden. Dus toen ik (of eigenlijk een vriendin, Jolene) dit mooie exemplaar voor slechts 5 euro (oh wat houd ik toch van afprijzingen!) bij de Pieces spotte was het alsof het zo moest zijn. Ik begin er inmiddels al aan te wennen en vind het zelfs hartstikke tof staan onder bijvoorbeeld een witte blouse. Dit is zo’n bh die juist wel (subtiel) gezien mag worden.

Durf jij deze trend al aan? Of droeg je ze altijd al? Ik ben heel benieuwd!

———————————————————————————————————————————————————————-

[english]

Since a couple of months I secretly developed (just like many other bloggers) a strong obsession for delicate lace triangle bras, which showed especially on my Pinterest. Secretly, because I didn’t dare to give in yet. This is because I’m not blessed with a big rack. For a long time I felt ashamed for that. Therefore, when I was in high school, I learned myself to wear firm bras that made it look like at least I got something. This became such a habit that until recently I still automatically went for the push up bras. Not because I was still ashamed for my cup size, but because I was just so used to it. I actually learned to appreciate my small breasts over time. This actually has everything to do with my interest in fashion: I learned that just because I don’t have ‘big bazongas’ (pardon my French), I’m able to wear anything without looking sleezy. I actually am the perfect person to wear those nice and delicate non-supportive lace triangle bras, because I actually don’t need any support. Long live my A cup!
So why wasn’t it until this week that I finally bought a triangle bra? First of all because I felt a bit naked in it (it provides a bit less coverage than my old trusted push up buddies) en second of all because I wasn’t quite sure yet if I would actually wear it, which would be a waste of money. So when I (or actually a friend, Jolene) found this nice example for only 5 euros (oh how much I love reductions) at Pieces I felt like it was meant to be. I’m actually getting used to it now and even think it looks great underneath for example a white shirt. This is one of those bras that’s allowed to (subtly) get showed.

Do you dare to wear this trend already? Or have you always been wearing this kind of bras? I’m very curious!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

19 comments