OUTFIT / BCN DAY ONE

RED REIDING HOOD: Place Reial Barcelona Fashion blogger wearing Moschino belt gold Michael Kors watch

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Lierys hat streetstyle leather jacket espadrilles Chanel model off duty outfit

 

RED REIDING HOOD: Fashion blogger outfit details moschino belt gold michael kors watch oversized shirt streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing espadrilles chanel la maison de l'espadrille streetstyle model off duty look

Leather jacket: H&M (old)
Shirt: Vintage
Jeans: Levi’s Revel (HERE)
Espadrilles: La maison de l’espadrille (HERE)
Hat: Lierys
Belt: Moschino
Watch: Michael Kors
Ring: Loavies

[dutch]

Mijn eerste outfit van Barcelona 2014! Op Placa Reial om precies te zijn, een supermooi en gezellig plein gelegen naast La Rambla (de bekendste straat van Barcelona). Ik vind dit zo’n mooie locatie dat dit om eerlijk te zijn al de tweede keer is dat ik deze gebruik om mijn outfitje vast te leggen, hier zie je namelijk wat ik afgelopen zomer op ditzelfde plein droeg. Het was toen duidelijk iets warmer bloedheet, ik had er destijds niet aan moeten denken om een leren jasje te dragen! Het weer was toen natuurlijk super, maar om echt eindeloos door straatjes te slenteren et cetera is het weer nu veel beter. We komen nu best veel plekjes tegen waarbij we tegen elkaar zeggen: ‘Oh weet je nog dat we toen op dat bankje zaten om even bij te komen en zo’n enorme dorst hadden?’. Best wel grappig, want daar hebben we nu totaal geen last van. Morgen staat daarom Park Guell weer op het programma, waar we afgelopen zomer door de hitte niet optimaal hebben genoten, terwijl het er echt prachtig is. Ik heb er dan ook heel veel zin in! Volg je mij al op instagram (@RedReidingHood) om up to date te blijven van mijn Barcelona avonturen?

[english]

My very first Barcelona 2014 outfit! At Placa Reial to be precisely, a beautiful city square right next to La Rambla (the most well known street of Barcelona). I love this location so much, that this already is the second time that I’m using it to capture my outfit, here you can see what I wore at this same square last summer. It obviously was a bit warmer sizzling hot, I would have died only from the thought of wearing a leather jacket back then.  Of course the weather was amazing, but to endlessly wander around the streets this temperature is way better. We now come across quite a lot of places where we can remember our selves sitting on for example a bench an being extremely thirsty. Quite funny, since we don’t feel like that at all now. That’s why we’re going to see Park Guell again tomorrow. We couldn’t fully enjoy it last summer because of the heat, while it’s really pretty. I’m so excited for that! Do you already follow me on instagram (@RedReidingHood) to stay up to date with my Barcelona adventures?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

25 comments