OUTFIT / MY HUMPS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black maxi dress leather jacket all black everything outfit streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing maxi dress Kim Kardashian bum look a like all black everything outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing all black everything outfit marble streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing American Vintage clutch all black everything outfit details silver watch Michael Kors

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Vedette shapewear Kim Kardashian bum all black everything outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing western suede ankle boots Mango all black everything outfit streetstyle maxi dress

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Ray-Ban aviator messy hair don't care blond

 Leather jacket: H&M (old)
Maxi dress: H&M (old)
Ankle boots: Mango (old)
Clutch: American Vintage (Thanks Spice PR!)
Sunnies: Ray-Ban
Watch: Ikki
Bracelet: Bandhu
(Vedette long leg body shaper)

[dutch]

‘My humps, my humps, my humps they get you!’ zijn de woorden die meteen door mijn hoofd schoten bij het zien van deze foto’s. Do I need to explain myself? Ik denk het niet, maar ik doe het toch maar: Mijn billen zijn vrij aanwezig in deze foto’s. Nog niet Kim Kardashian style groot, maar wel round like a C. Het soort rond wat je eigenlijk alleen maar kan bereiken door jezelf een ongeluk te squatten in de sportschool. Dit is echter niet de manier hoe ik opeens aan deze goedgevormde derrière kom (I wish!). Ik draag namelijk letterlijk een klein geheimpje met me mee in deze outfit: Vedette shapewear, de long leg body shaper om precies te zijn. En weet je wat, daar schaam ik me totaal niet voor. Ik denk dat veel vrouwen (stiekem) wel shapewear dragen en ik vind het tof om via mijn blog het taboe hier vanaf te kunnen halen. Volgens mij denken namelijk veel vrouwen/meiden dat figuurcorrigerend ondergoed alleen is voor oudere vrouwen met maat XL, maar niks is minder waar. Shapewear is vast en zeker een uitkomst voor vrouwen uit deze categorie, maar ook vrouwen met een gezond lichaam zoals de mijne kunnen baat hebben bij shapewear. Ik wil daarom ook gelijk even zeggen dat ik mezelf totaal niet dik vind, dat is dan ook níet de reden dat ik vanaf nu (soms) shapewear ben gaan dragen. Ik gebruik de shapewear alleen om zoals het woord al zegt mijn vormen nóg beter uit te laten komen. Ik schaam me ook totaal niet voor mijn goedgevulde achterwerk, het mag van mij alleen wel wat meer gelift en ronder. Vedette beschrijft het zelf heel mooi: ‘Shapewear is niet bedoeld om een vrouw haar natuurlijke vorm te verhullen of te maskeren, maar juist om dit te benadrukken en nog meer van het fantastische lichaam te laten zien.’ Vedette shapewear is dan ook anders dan andere (goedkope) shapewear die ik wel eens heb geprobeerd. Het gedeelte op de billen is namelijk gemaakt van een dunnere stof, waardoor de billen niet worden platgedrukt. Wat overigens ook wel een vermelding waard is, is dat er bij het kruis een gat zit, zodat je jezelf er niet helemaal uit- en weer in hoeft te wurmen als je naar de wc moet.
Dus totdat ik mezelf eindelijk zo ver krijg om elke dag in de sportschool rond te hangen, maak ik graag gebruik van shapewear.
Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd: Dragen jullie ook shapewear? Ik begrijp het als je het liever niet zegt, maar zou het wel tof vinden als je het wel deed!

[english]

‘My humps, my humps, my humps they get you!’, are the word that immediately popped in my head by looking at these pictures. Do I even need to explain myself? I don’t think so, but I’ll do so anyway: My bum is kind of out there in these pics. Not Kim Kardashian style big, but certainly round like a C. The sort of round you can only achieve by doing squats all day long. This is not the way I achieved my well-formed derriere though (I wish!). I’m litteraly wearing a secret in this outfit: Vedette shapewear, the long leg body shaper to be precisely. And you know what, I’m not ashamed of that at all. I think many women (secretly) wear shapewear every now and then and I would love to break the taboo of this by mentioning it on my blog. Many women/girls probably think shapewear is only something for older women wearing a size XL, but that’s not true at all. Shapewear sure is a solution for these kind of women, but also for women with a more healthy body like mine. That’s why I’d like to say that I don’t think I’m fat, not at all, which also isn’t the reason I start wearing shapewear every now and then starting from now. I use shapewear only to make my curves look even better. I’m not ashamed of my large buttocks at all, I would only like them to be a bit more lifted and rounder. Vedette explains this very well: ‘Shapewear are made not to hide or mask a women’s natural shape, but rather enhance it even more and show-off even more wonderful body!’ Vedette shapewear is different from other (cheap) shapewear I tried before. The part on the buttocks is made of a thinner fabric, which makes sure your bum doesn’t get squeezed flat. Something that’s also worth a mention by the way, is the fact that there’s a hole at the crotch, so that you won’t have to struggle getting yourself in and out again when visiting the toilet.
So until I finally get my ass over to the gym, I’d love to use shapewear. This makes me curious: Do you wear shapewear? I understand if you’d rather not say, but I think it would be cool if you did!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

29 comments