A/W 14 PRESSDAYS

[dutch]

Afgelopen donderdag bezocht ik naast de VIP opening van Forever 21 ook verschillende pressdays. Ik bracht een bezoekje aan de showrooms van JAMJAM PR, Fuse Communication, Back to Back PR en CO/Motion PR en PRBB (deze laatste twee delen een showroom). Aldaar werden de collecties voor het aankomende herfst/winter seizoen van de merken die zij zich vertegenwoordigen gepresenteerd, een soort sneak preview dus. Vandaag deel ik mijn favorieten met jullie. Scroll naar beneden om te kijken wat je het volgende seizoen kan verwachten en om de verhalen die daarbij horen te ontdekken!

[english]

Last thursday I visited the VIP opening of Forever 21, but also several pressdays. I visited the showrooms of JAMJAM PRFuse CommunicationBack to Back PR en CO/Motion PR and PRBB (these last two share a showroom). The collections for next autumn /winter of the brands they represent are showed during these pressdays, some sort of sneak preview. Today I’m sharing my favorites with you. Scroll down to see what to expect next season and to discover the stories behind the brands! Any favorites?

JAMJAM PR

DSC_0066_kleiner

[dutch] Mimi et Toi – Dit sieradenmerk was mij tot donderdag nog onbekend, shame on me! Het is namelijk een heel leuk merk, vooral als je het verhaal erachter kent. De designer vertelde mij namelijk dat alle sieraden betrekking hebben op haar emoties. Zo staan de triangels voor haar edges en zagen voor ‘dingen doorzagen’. Dat maakt de sieraden nóg leuker dan ze al waren!

[english] Mimi et Toi – This jewellery brand was completely unknown to me until last thursday, shame on me! It’s such a nice brand, especially when you know the story behind it. The designer told me that all of the items reflect her emotion. The triangles for example reflect ‘edges’ and the saws reflect ‘sawing things through’

DSC_0072_kleiner

[dutch] Mimi et Toi – Ook al is zilver zwaar in de minderheid, mijn favorietje uit deze collectie is de zilveren armband die je op de foto hierboven ziet.

[english] Mimi et Toi – Although silver is in the minority, my personal favorite from this collection is the silver bracelet shown on the photo above.

DSC_0002_kleiner

[dutch] Younica knits – Ook dit merk kende ik nog niet, maar het was liefde op het eerste gezicht. Ik heb een zwak voor chunky knits, dus dit merk ga ik zeker in de gaten houden!

[english] Younica knits – I also didn’t know this brand yet, but it was love at first sight. I always had a weakness for chunky knits, so I’m definitely going to keep an eye on this brand!

DSC_0011_kleiner

[dutch] Mavi – Mavi is een nog relatief onbekend jeans merk in Nederland, maar is in Turkije razend populair en gaat naar verwachting ook een hit worden in Nederland. En ik snap zeker waarom als ik deze perfecte zwarte jeans zie! Hebben!

[english] Mavi – Mavi is a relatively unknown jeans brand in the Netherlands, but is very popular in Turkey and soon te be a hit in the Netherlands as well. I definitely see why when I see these perfect black jeans. Want!

DSC_0023_kleiner

[dutch] Storm & Marie – Dit merk is helemaal mijn ding en deed mij een beetje denken aan Selected Female. Wat mij meteen opviel was dit geweldige leren jasje en het gebruik van zowel harde (zoals leer) en zachte (zoals knits)  materialen in de collectie, een contrast welke ik zelf echt te gek vind. Leuk om te weten is overigens dat het merk vernoemd is naar de kinderen van de designers (welke dus man en vrouw zijn).

[english] Storm & Marie – This brand is very much my cup of tea and reminded me a little of Selected Female. I immediately noticed this wonderful leather jacket and the use of hard (like leather) and soft (like knits) materials in the collection, a contrast I really like. Fun fact is that the brand is named after the children of the designers (who are husband and wife).

DSC_0028_kleiner

[dutch] Storm & Marie – Deze mouwlooze lange jas vond ik ook geweldig!

[english] Storm & Marie – I really loved this sleeveless long coat as well!

DSC_0032_kleiner

[dutch] Rebecca Ward – Ik denk niet dat deze jurken uitleg nodig hebben, wat een plaatjes!

[english] Mimi et Toi – I don’t think these dresses need any explanation, they’re so pretty!

DSC_0046_kleiner

[dutch] BICKLY + MITCHELL – Heerlijke dikke breisels, daar houd ik van! Dit merk houd ik dan ook zeker in de gaten komende winter!

[english] BICKLY + MITCHELL – Thick knits, I love them! I’ll keep a close eye on this brand for the coming winter!

DSC_0052_kleiner

[dutch] Francisco van Benthum – De inspiratie voor zijn nieuwste collectie haalde van Benthum uit het Russische constructivisme. Sommige stukken zijn erg provocerend, maar dat vind ik juist heel gaaf.

[english] Francisco van Benthum – For his newest collection van Benthum got inspired by the Russian constructivism. Some garments are very provocative, but I think that’s really cool.

FUSE PR


DSC_0075_kleiner

[dutch] Ray-Ban – Mijn favoriete zonnebrillenmerk! Gekleurde en ronde glazen zijn helemaal hip, maar vooral de fluwelen monturen trokken mijn aandacht.

[english] Ray-Ban – My favorite brand for sunglasses! Colored and round glasses are super trendy, but I especially liked the velvet shades.

DSC_0078_kleiner

[dutch] Ray-Ban – Ik moet deze grijs fluwelen zonnebril zien te bemachtigen!

[english] Ray-Ban – I’ve got to get my hands on these grey velvet sunglasses!

DSC_0090_kleiner

[dutch] Tim Labenda for Zalando – Wauw, wat een geweldige samenwerking! Deze capsule collection ziet er erg veelbelovend uit. Ik vind vooral deze trui heel tof!

[english] Tim Labenda for Zalando – Wow, what an amazing collaboration! This capsule collection looks very promosing. I especially love this sweater!

DSC_0105_kleiner

[dutch] Jutka & Riska – Stuk voor stuk musthaves! Ik ben echt fan van Jutka & Riska.

[english] Jutka & Riska – All musthaves! I’m a big fan of Jutka & Riska.

DSC_0125_kleiner

[dutch] Steve Madden – WAUW, deze luipaard print ponyhair enkellaarsjes van Steve Madden zijn geweldig! Deze moet ik in mijn handen zien te krijgen!

[english] Steve Madden – WOW, these leopard printed ponyhair ankle boots from Steve Madden are to die for! Gotta get my hands on these!

DSC_0130_kleiner

[dutch] Repeat Cashmere – Cashmere heaven! Alle items van Repeat Cashmere (waar Doutzen Kroes het gezicht van is) zijn van uitstekende kwaliteit en zó zacht! Ik had enorm de drang om mezelf te begraven in deze truien!

[english] Repeat Cashmere – Cashmere heaven! All items from Repeat Cashmere (where Doutzen Kroes is the face of) are made of an excellent quality and so super soft! I wanted to get buried underneath a pile these sweaters!

DSC_0142_kleiner

[dutch] Creenstone – Deze oversized teddy coat van Creenstone is perfect! Ik was vorige winter al op zoek naar de perfecte teddy coat en ik denk dat ik ‘m eindelijk gevonden heb. Deze houd ik in de gaten!

[english] Creenstone – This oversized teddy coat of Creenstone is perfect! I already was looking for the perfect teddy coat last year and I think I finnaly found it. I’m going to keep this one in mind!

DSC_0144_kleiner

[dutch] Django – Wauw, hoe mooi zijn deze kledingstukken van Django? De dame van Fuse PR die mij een rondleiding gaf wist mij te vertellen dat deze kleding vaak wordt uitgeleend voor premières en dergelijke. Ik snap zeker waarom!

[english] Django – Wow, how beautiful are these garments of Django? The lady of Fuse PR who gave me a tour told me that these clothes often gets lend for premières et cetera. I sure understand why!

DSC_0147_kleiner

[dutch] Django – Je moet er van houden, maar ik vind deze jurk van paardenhaar helemaal geweldig! Ik zou ‘m serieus dragen!

[english] Django – You love it or hate it, but I love this dress of ponyhair! I would seriously wear it!

BACK TO BACK PR

DSC_0169_kleiner

[dutch] Element – Deze trui van Element ziet er zo comfy uit! Het is volgens mij een mannentrui, maar dat kan mij niks schelen.

[english] Element – This sweater from Element looks so comfy. I think it’s a men’s sweater, but I couldn’t care less.

DSC_0175_kleiner

[dutch] Element – Deze jeans items zien er geweldig uit. Hier zou ik mijn vriend best in willen zien ;)

[english] Element – These jeans items look amazing. I’d love to see my boyfriend in these ;)

DSC_0193_kleiner

[dutch] Wemoto – Hoe gaaf is deze pet?!

[english] Wemoto – How cool is this cap?!

CO/MOTION & PRBB

DSC_0209_kleiner

[dutch] 10 Feet – Dit jack van 10 Feet vind ik echt supergaaf en volgens mij zit ie nog heerlijk ook!

[english] 10 Feet – I really love this jacket from 10 Feet and I think it’s very comfy as well!

DSC_0212_kleiner

[dutch] Nümph – Wauw dit jasje van het Deense merk Nümph is echt geweldig!

[english] Nümph – WOW, this jacket from the Danish brand Nümph is really great!

DSC_0214_kleiner

[dutch] Gant – Deze ‘Shearling Flyer’ jas is echt geweldig!

[english] Gant – This ‘Shearling Flyer’ jakcet is absolutely amazing!

DSC_0232_kleiner

[dutch] Jan Boelo – Als je een leer freak bent zoals ik, dan houd je van Jan Boelo! Die leren broek (en stiekem alles) staat zeker op mijn wishlist!

[english] Jan Boelo – If you’re a leather freak like I am, you love Jan Boelo! Those leather pants (and secretly everything) definitely are on my wishlist!

DSC_0234_kleiner

[dutch] Jan Boelo – Nog meer Jan Boelo goodness!

[english] Jan Boelo – More Jan Boelo goodness!

DSC_0258_kleiner

[dutch] Esprit – Deze zwart wit combo’s vind ik echt te gek, vooral de leren rok!

[english] Esprit – I really love these black and white combos, especially the leather skirt!

DSC_0268_kleiner

[dutch] Inti Knitwear – Ik ben gek op de knitwear voor Inti en ben er pas net achtergekomen dat ze naast sjaals en mutsen ook truien en capes hebben. YES!

[english] Inti Knitwear – I’m in love with Inti knitwear and I just discovered that they, next to scarfs and beanies, also have sweaters and capes. YAY!

 

Follow on Bloglovin

9 comments