BLOG’S 3RD B’DAY

RED REIDING HOOD: Fashion blog 3rd anniversary blogger birthday girl blowing candles cupcake sweet

[dutch]

Hoera, mijn blog is vandaag precies drie jaar oud geworden! En jemig, wat is er veel veranderd in die drie jaar, zeg! Vooral het afgelopen jaar is er veel gebeurd, zo zit ik sinds vorig jaar bij BlogToday, heb ik de 1.000 Bloglovin’ (inmiddels zijn het er zelfs meer dan 1.110) volgers gehaald begin dit jaar, heb ik heel veel leuke samenwerkingen gehad, ben ik naar talloze events geweest en heb ik ontzettend veel leuke mensen mogen ontmoeten. Oh, en ik ben nu ook nog eens met een heel leuk project bezig samen met CoolCat, wat mijn instagram volgers waarschijnlijk al gezien hebben, maar dat is nog top secret; dus stay tuned!
Ik wil jullie hierbij enorm bedanken voor het bezoeken van mijn blog en de lieve berichtjes die jullie altijd achterlaten (zowel hier als op social media). Ik waardeer het echt enorm, want hoe cliché het ook klinkt: Zonder jullie was ik nooit geweest waar ik nu ben. Ik ben jullie dan ook enorm dankbaar en hoop dat jullie mijn blog de komende jaren nog met net zoveel (of zelfs meer) plezier blijven volgen! I LOVE YOU ALL!

[english]

Hooray, my blog turned exactly three years old today! And oh my, a lot has changed in those three years! Especially during the last year. Since last year I’m part of the BlogToday team, I’ve reached 1.000 Bloglovin (even more than 1.110 now) followers in the beginning of 2014, I’ve had had a lot of fun collaborations, I’ve been to a zillion events and I’ve met so many nice people. Oh, and I’m now working on a super fun project together with CoolCat, which my instagram followers probably already saw, but that’s still top secret; so stay tuned.
I want to thank you with all my heart for visiting my blog and for always leaving those sweet comments (here and on social media). I really appreciate it, because although it sounds cliché: Without you I’ve never been where I’m now. I’m so very thankful and I really hope that you’ll be visiting my blog with just as much pleasure (or even more) in the next few years. I LOVE YOU ALL!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

28 comments