FOREVER 21 VIP OPENING

RED REIDING HOOD: Forever 21 Amsterdam VIP opening event stay connected bloggers

[dutch]

Donderdagavond had ik de eer om aanwezig te mogen zijn bij de (bijna letterlijk) adembenemende Forever 21 VIP opening in Amsterdam. Officieel zouden we om 18.00 uur ‘los’ (zo voelde het echt, gezien je je in een soort kudde voor de winkel bevond), maar de voorbereidingen liepen ietsje uit, dus mochten de eerste lucky ones om 18.15 uur naar binnen. Het wachten kweekte wel een soort excitement, dus toen ik eindelijk naar binnen mocht was ik dan ook super nieuwsgierig. Alleen al de begane grond vond ik heel indrukwekkend. Het eerste wat me eigenlijk opviel waren de jeans shorts. Ik ben was namelijk al een tijdje op zoek naar het perfecte shortje, dus daardoor was ik al meteen verkocht. Wat mij, toen ik de shorts en andere kledingstukken van dichterbij bekeek, ook opviel waren de zachte prijsjes. Dus toen ik hoorde dat we die avond ook nog 21% korting over alles zouden krijgen, wist ik al dat ik de winkel niet met lege handen zou verlaten. Dus nadat ik even een praatje met een aantal bekenden en een foto in de photobooth had gemaakt, baande ik me een weg naar de roltrappen om de volgende verdieping te bekijken. Op deze verdieping bevonden zich de wat stoerdere, denk mesh en denim, en boho, denk floral en crochet, kledingstukken en de accessoires. Maar op de tweede verdieping begon mijn modehartje pas echt sneller te kloppen: Hier bevond zich namelijk de wat chiquere en party collectie én de schoenen! Het is dat ik van mezelf écht eventjes geen nieuwe schoenen mocht kopen, maar anders waren er sowieso twee paar meegegaan. Wel heb ik hier een paar zwarte culottes (wijde suit pants tot net over de knie) en een zwarte crop top (welke de paspop op de laatste foto ook draagt) meegenomen. Ook erg tof was de active collectie die zich ook op de tweede verdieping bevond, maar ik moet van mezelf eerst maar eens wat meer gaan sporten voor ik in nieuwe sportkleding mag investeren.
De winkel was dus zeker positief adembenemend, maar ook bijna letterlijk adembenemend: Het was namelijk gigantisch druk en groot, waardoor ik (nadat ik ze eindelijk had bereikt) onwijs lang moest wachten voor de paskamers en daarna nóg langer om af te rekenen. Ik kreeg het er spaans benauwd van en was dan ook opgelucht dat ik weer buiten was. Dit komt natuurlijk ook doordat het dé grand opening (voor genodigden) was, maar als je er eens op een doordeweekse ochtend komt zal dit reuze meevallen.
Vandaag om 10.00 uur is de officiële opening van Forever 21 in Amsterdam en ondanks dat het waarschijnlijk superdruk zal worden is het zeker een bezoekje waard; de eerste 500 bezoekers krijgen namelijk een giftcard ter waarde van 21 euro! Ben jij erbij?

PS: Ik ben bijna 21 (7 mei), is dat niet toevallig? Ik denk dat ik voor deze speciale gelegenheid maar een Forever 21 outfit moet dragen ;)

[english]

Thursday evening I had the honor to be present at the (almost literally) breathtaking Forever 21 VIP opening in Amsterdam. Officialy the event was to start at 6 pm, but because of some last minute preparations the first lucky ones got in at 6.15 pm. The wait did create some sort of excitement though, so when I finally walked in I was super curious. Just the ground floor already was very impressive. The first thing I noticed were the jeans shorts. I have been was already looking for the perfect pair for a while now, so I was immediately sold. When I got a closer look at the shorts and the other garments I noticed the soft prices. So when I also heard we got a 21% discount on everything that night, I knew I wasn’t going to leave the store empty handed. So after I had some chitchat with a couple of friends and took a photo in the photobooth, I took the escalator to the first level. At this level I noticed some more edgy, think mesh and denim, and boho, think floral and crochet, garments and the accessories. But I especially loved th second level: Here I found the more chic and party collection. And the shoes! Unfortunately I really couldn’t justify yet another pair of shoes, otherwise I really would have a taken a pair (or two) home with me. I did buy a pair of black culottes (wide knee length suit pants) and a black crop top (which the mannequin at the last picture is wearing) though. The active collection was very cool as well, but I think I should work out a bit more often before I allow myself to invest in new sportswear.
So the store absolutely was positively breathtaking, but also almost literally breathtaking: It was super crowded and big, because of which (after I finally reached them) I had to wait a long time before I got to enter the fitting rooms and afterwards I had to wait even longer before I could pay. I started to feel unwell, so I was very relieved when I finally stepped outside again. Of course this was because it was THE grand opening (for invites), but it probably wouldn’t be that crowded when you visit the store at a regular week day morning.
Today at 10 am is the official opening of Forever 21 in Amsterdam and although it probably will be mega crowded it’s definitely worth a visit: The first 500 visitors will receive a giftcard worth of 21 euros! Will you be there?

PS: I’m almost 21 (May 7th), isn’t that a coincidence? I think I will have to wear a Forever 21 outfit for this special occasion ;)

Lots of love,
Rowan

RED REIDING HOOD: Forever 21 Amsterdam VIP opening event bloggers wide palm tree pants

RED REIDING HOOD: Forever 21 Amsterdam VIP opening high waisted denim shorts

RED REIDING HOOD: Forever 21 VIP opening event bloggers floral shorts

RED REIDING HOOD: Forever 21 Amsterdam VIP opening special guests yara this chick's got style chapter friday anna nooshin

RED REIDING HOOD: Forever 21 VIP opening event blogger photobooth

RED REIDING HOOD: Forever 21 VIP opening event begane grond groot druk

RED REIDING HOOD: Forever 21 Amsterdam VIP opening event mesh top Hola Back Gangsta text

RED REIDING HOOD: FOREVER 21 VIP opening event fashion bloggers first floor

RED REIDING HOOD: Forever 21 VIP opening event bloggers first floor eerste verdieping

RED REIDING HOOD: Forever 21 Amsterdam VIP opening #Forever21Amsterdam

RED REIDING HOOD: Forever 21 Amsterdam VIP opening ACCESSORIES

RED REIDING HOOD: Forever 21 VIP opening accessories

RED REIDING HOOD: Forever 21 Amsterdam VIP opening event bloggers

RED REIDING HOOD: Forever 21 Amsterdam VIP opening event shoes sandals

RED REIDING HOOD: Forever 21 Amsterdam VIP opening event scuba skirt

RED REIDING HOOD: Forever 21 VIP opening event shoes

RED REIDING HOOD: Forever 21 Amsterdam VIP opening event bloggers shoes sandals

RED REIDING HOOD: Forever 21 AMSTERDAM VIP opening event Active wear

RED REIDING HOOD: Forever 21 Amsterdam VIP opening event bloggers

 

Follow on Bloglovin

12 comments