H&M SALE SWEATERS

RED REIDING HOOD: H&M Trend minty cropped turtleneck sweater striped mohair jumper sale clearance

 

 

[dutch]

Mijn flash trip naar Barcelona is helaas alweer tot een eind gekomen. Heel jammer natuurlijk, maar gelukkig heb ik wel souvenirs meegenomen. Nee, geen kitscherige beeldjes (die hebben we vorig jaar al meegenomen, lol), maar deze twee H&M Trend truien. Oké, misschien niet typisch Spaans (eerder Scandinavisch), maar ik heb ze wel gekocht in Barcelona en daarvoor zullen ze me altijd blijven herinneren aan mijn mini vakantie. Daarnaast vind ik ze natuurlijk ook gewoon hartstikke mooi en was dit stiekem een mooie reden om mijn aankopen te rechtvaardigen. Een andere reden was dat ze afgeprijsd waren naar 20 euro per stuk. Je begrijpt nu wel waarom ik ze niet kon laten hangen denk ik. En weet je dat het eigenlijk dankzij mijn vriend, die een gruwelijke hekel aan shoppen heeft, is dat ik deze truien uberhaupt in mijn bezit heb? Ik had het namelijk eindelijk voor elkaar om hem mee te sleuren naar de H&M op de Passeig de Gràcia (met een grote H&M Trend afdeling) en toen we weer naar buiten zouden zei hij: ‘Wacht even, dit is een lekker nummer, ga daar nog maar even kijken.’ En toen viel mijn oog dus op het sale rek waar deze twee truien onopvallend verstopt hingen. Score!

[english]

Unfortunately my flash trip to Barcelona has already come to an end. Very sad of course, but luckily I did bring some souvenirs. No kitschy statues (already bought those last year, lol), but these two H&M Trend sweaters. Okay, they might not be typically Spanish (more like Scandinavian), but I did buy them in Barcelona and therefore thet will also remind me of my mini vacay. Nex to that they’re just freaking beautiful and this secretly just was a nice reason to justify my purchases. An other reason was that their prices got reduced to 20 euros each. You probably understand why I couldn’t leave them hanging, right? And you know what, it actually was because of my boyfriend (who hates shopping) that I even noticed these sweaters. I finally managed to drag him into the H&M at Passeig de Gràcia (which has a big Trend department) and when we were about to leave the store again he said: ‘Wait, I like this song, go check out that corner.’ And that’s when I noticed the sale rack where these two sweaters were hanging. Score!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

22 comments