OUTFIT / LIGHT SHADES

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing all white outfit cream trench coat beige patchwork jeans mango streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Front Row Shop dropped shirt wrap blouse white patchwork jeans streetstyle model off duty look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing classy trench coat all white outfit Kim Kardashian look streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Chanel pearl necklace knock off KO Michael Kors watch stressed but well dressed clutch zara

RED REIDING HOOD: All white streetstyle trench coat H&M fashion blogger wearing wrap shirt draped blouse

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing white skinny patchwork jeans Mango pointy wedge shoes streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing KO Chanel pearl necklace knock off look-a-like choker front row shop pearl collar

Trench coat: H&M (very similar HERE)
Wrap shirt: Front Row Shop
Patchwork jeans: Mango (old)
Wedge pumps: Mango (old)
Clucth: Zara
Necklace: Front Row Shop
Watch: Michael Kors

[dutch]

Hoe dol ik ook ben op mijn donkere garderobe, de laatste tijd voelde ik enorm de drang om deze uit te breiden met lichtere kleuren. Zo schafte ik vlak voor Barcelona nog deze crème kleurige jas aan en bestelde ik deze geweldige wikkelblouse bij Front Row Shop (ik ben gek op die webshop!) En van die lichte-kleuren-obsessie is deze outfit het resultaat. Een andere verandering is dat ik voorheen bijna alleen maar zilver droeg, doodzonde voor mijn prachtige gouden Michael Kors horloge die ik al jaren heb, maar tegenwoordig zo nu en dan ook naar goud grijp. Deze outfit maakte ik dan ook af met twee gouden eyecatchers: Deze geweldige (Chanel look-a-like) parel ketting van Front Row Shop en mijn golden oldie Michael Kors horloge. Wat vinden jullie van deze omslag?

[english]

Although I really love my dark wardrobe, I’ve been feeling the urge to expand it with lighter colors lately. Right before Barcelona I got myself this cream colored coat and I ordered this amazing wrap shirt at Front Row Shop (I love that webshop!). This outfit is the result of my so-called lighter-colors-obsession. Another change is that I used to only wear silver, such a waste for my golden Michael Kors watch which I already have for years, but now I also choose for gold every now and then. I finished this outfit with two golden eyecatchers: This wonderful (Chanel look-a-like) pearl collar from Front Row Shop and my golden oldie (get it?) Michael Kors watch. What do you think about this change?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

32 comments