NEW / H&M MULES

RED REIDING HOOD: Fashion blogger online shopping H&M mules navy blue satin muiltjes navy blauw satijn

 Mules: H&M

[dutch]

Na het zien van deze beauties, kon ik de verleiding niet meer weerstaan: Ook ik doe mee aan de muiltjes trend. Het is je waarschijnlijk al opgevallen, maar mocht het je op één of andere manier ontgaan zijn: Muiltjes zijn hot dit seizoen. De laatste keer dat ik muiltjes droeg was ik denk ik een jaar of zeven, waren ze gemaakt van plastic en pasten ze perfect bij mijn prinsessenjurk. Ook al vond ik mijn plastic paar destijds helemaal geweldig, ik moet toch zeggen dat ik deze grown up version nét iets mooier vind. Ik heb al veel zwarte muiltjes van Zara voorbij zien komen bij andere bloggers, maar dit paar van H&M heb ik nog niet bij iemand anders gespot. Ik vind de kleur, navy blauw, en het materiaal, satijn, echt onwijs mooi. Het was liefde op het eerste gezicht, dus ik klikte ze meteen naar huis en afgelopen zaterdag kwamen ze binnen. Me so happy!

[english]

After seeing these beauties, I couldn’t resist the temptation anymore: I’m also hopping on the mules bandwagon. You probably already noticed, but in case you didn’t: Mules are hot this season. The last time I remember wearing mules I was like seven years old, they were made of plastic and they were a perfect match with my princess gown. Althoug I really loved those back in the days, I’ve got to say I like this grown up version slightly better. I’ve already seen lots of other bloggers wearing black mules from Zara, but I didn’t see any one else wearing these from H&M yet. I really love the color, navy blue, and the material, satin. It was love at first sight, so I immediately clicked them home and last saturday they came in. Me so happy!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

18 comments