NEW / REHAB LOAFERS

RED REIDING HOOD: Rehab logan loafers nude cream beige comfy shoes espadrilles
[dutch]

Oh, wat was ik blij toen de postbode mij deze Rehab Loafers kwam brengen. Toen ik werd gevraagd of ik een paar Rehab schoenen (en een paar andere goodies waar ik jullie volgende week meer over vertel) wou ontvangen twijfelde ik geen moment: Ja, natuurlijk! Ik vind de handcrafted feeling van Rehab footwear echt heel gaaf. Het straalt iets authentieks, ongeforceerds en kwalitatiefs uit.
Ik wist nog niet welke schoenen ik precies zou ontvangen, dus ik was heel nieuwsgierig. Dat pakje ging dan ook meteen open! En wat was ik blij met de inhoud, zeg! Heel toevallig zat ik de dag ervoor namelijk al te zoeken naar het perfecte paar nude kleurige loafers op internet, maar die zoektocht is met deze Rehab Logan instappers dus al beëindigd. Check!

[english]

Oh, was I happy when the mailman came to deliver these Rehab loafers. When I was asked if I wanted to receive a pair of Rehab shoes (along with a couple of other goodies which I will tell you about next week), I didn’t doubt for a secont: Yes, of course! I reallu like the handcrafted feeling of Rehab footwear. It looks authentic, effortless and qualitative.
I didn’t et know which shoes I would receive, so I was very curious. I immediately opened the package. And boy, was I happy with the content! The day before I was searching the internet for a pair of nude colored loafers, but with these Rehab Logan loafers that search has ended. Check!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

17 comments