OBSESSION / BUSTIERS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wishlist bustier bralette corset

 

1. Middle of Nowhere black bustier – Finders Keepers (via Styligion)
2. Winnie tube top – Noisy May (via Nelly)
3. Origami bustier – Muses Urbanska&Komornicka (via Mostrami)
4. Luck now blue top – CAMEO (via Girissima)
5. Peplum Tube top – Notion 1.3 (via Nelly)
6. Cropped Jersey Top – & Other Stories)

[dutch]

Vandaag deel ik mijn laatste obsessie met jullie: Bustiers. Of korset tops, hoe je ze ook maar wil noemen. Ik vind ze geweldig! Gewoon ‘zo’, maar ook boven een blouse, om ze wat minder dressed up te dragen. Ik ben dan ook heel hard op zoek naar de perfecte bustier top voor mij. Eigenlijk heb ik de perfecte al gevonden, namelijk deze van Donna Karan, maar deze is én uitverkocht én te duur. Omdat een perfecte replica erg moeilijk te vinden lijkt (graag melden als je ‘m hebt gevonden!), sta ik ook open voor andere modellen: In origami stijl of bijvoorbeeld met een peplum rand. I like! Ik heb denk ik bijna het hele internet afgezocht en vandaag deel ik mijn vondsten met jullie. Ik vind het nog lastig kiezen. Welke is jullie favoriet? En wat vinden jullie zelf van bustiers?

[english]

Today I’m sharing my latest obsession with you: Bustiers. Or corset tops, whatever you’d like to call them. I love them! Just ‘like that’, but also worn on top of a shirt, to wear them a bit less ‘dressed up’. I’m trying really hard to find the perfect bustier top for me. Actually I already found the perfect one, this one from Donna Karan, but it’s sold out and too expensive. Since a perfect replica appears to be really hard to find (please tell me if you did find one!), I’m also open for other models: In origami style or for example with a peplum hem. I like!  I think I searched almost the entire internet and today I’m sharing my finds with you. I find it hard to choose! Which one is your favorite? And what do you think about bustiers?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

9 comments