OUTFIT / ALL NAVY BLUE

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing all navy blue look streetstyle skorts mules model off duty

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing all navy blue outfit heavy knitted sweater

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing navy blue outfit skorts streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing H&M Mules streetstyle

Sweater: Nelly (old)
Skort: Loavies
Mules: H&M
Jewellery: Rings and Tings

[dutch]

Daar zijn ze dan: Mijn spray tan gebruinde beentjes! Ziet er hartstikke natuurlijk uit, toch? Omdat ik mijn benen afgelopen zaterdag bij het Mooi onder één kap event heb laten spray tannen, moest ik de volgende dag natuurlijk gelijk met blote benen op de foto. Dat kwam goed uit, want ik wou jullie héél graag dit mooie skort (een combinatie tussen een rokje en shorts) van Loavies laten zien. Ik vind ‘m echt supergaaf. Ik besloot er een compleet navy blauwe look van te maken door het rokje te combineren met deze grofgebreide trui van Nelly en mijn nieuwe muiltjes van H&M. Wat vind jij van deze look?

[english]

There they are: My spray tanned legs! They look very naturally tanned right? Because I got my legs tanned at the Mooi onder één kap event last saturday, of course I had to take some bare legged outfit pictures the next day. Quite convient, because I really wanted to show you these pretty skorts (a combination between a skirt and shorts) of Loavies. I love it! I decided to make it an all navy blue look by combining it with this heavy knitted sweater from Nelly and my new mules from H&M. What do you think about this look?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

20 comments