OUTFIT / KINGSDAY IDEA

RED REIDING HOOD: Kingsday outfit Koningsdag rood wit blauw red white blue Isabel Marant Bekket wedge sneakers

DSC_0026_kleiner

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing red leather jacket vintage thrifted streetstyle model off duty outfit details

RED REIDING HOOD: Fashion blogger messy hair don't care blond short hair style

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Isabel Marant Bekket wedge sneakers model off duty look streetstyle outfit details

Dress: H&M (last year)
Leather jacket: Vintage
Wedge sneakers: Isabel Marant Bekket

[dutch]

Zaterdag is het al zover, de allereerste Koningsdag, maar hoe zorg je er in godsnaam voor dat je deze dag fashionable gekleed gaat? Een combinatie van al de voorgeschreven kleuren bij elkaar zorgen namelijk niet per direct voor een erg stijlvolle outfit. Daarom ben ik nu al begonnen met het verzinnen van een leuke outfit voor Koningsdag. Ik ben van mening dat je toch echt keuzes wil maken als je een beetje stijlvol voor de dag wil komen: Kies óf voor rood, wit en blauw óf voor oranje als enige eyecatcher. Alle vier de kleuren bij elkaar zijn naar mijn mening een beetje too much. Ik koos in dit geval voor rood, wit en blauw, waar mijn Isabel Marant Bekket schoenen zich natuurlijk perfect voor leenden. Al deze kleuren zijn immers al vertegenwoordigd in de schoenen. De kleur rood liet ik opnieuw terugkomen in mijn jasje en de kleur blauw in mijn armband. Verder droeg ik een simpele, maar heel mooi vallende, maxi dress van H&M.

Vind jij dit een geslaagde outfit voor Koningsdag? Ja? In dat geval wil ik je graag vragen om even te stemmen voor mijn outfit én Koningsdag tips in de Stylefruits blogger battle door HIER te klikken en te stemmen voor ‘Rowan van Red Reiding Hood’. Ik heb jullie stemmen hard nodig, dus ik zou het echt enorm waarderen!

Oh en ja, ik speel een beetje vals: Deze foto’s zijn genomen voor ik mijn haar heb geverfd. Vergeef me alsjeblieft!

[english]

Saturday it’s THE day, our very first Kingsday (instead of Queensday), but how on earth do you manage to be fashionable dressed this day? A combination of all of the prescribed colors togeher doesn’t necassarily make a very stylish outfit. That’s why I already started thinking about a nice outfit for Kingsday. I think you should make decissions if you really want to look stylish this day: Choose for red, white and blue or for orange as single eyecatcher. All four of the colors together are a bit too much according to me. I picked red, white an blue. Of course my Isabel Marant Bekket shoes are perfect for this occasion, all three colors are represented in these shoes. I also choose for another pop of red by wearing this red leather jacket and another pop of blue by wearing this bracelet. I also wore a simple, but pretty, maxi dress from H&M.

Do you think this is a nice outfit for Kingsday? Yes? In that case I’d like to ask you to vote for my outfit ánd Kingsday tips in the Stylefruits blogger battle by clicking HERE and vote for ‘Rowan van Red Reiding Hood’. I really need your votes, so I would really appreciate it!

Oh, and yes, I’m cheating a little bit: These photos were taken before I dyed my hair. Please forgive me!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

11 comments