OUTFIT / ORANGE ABOVE

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Koningsdag outfit BlueGold leather jacket orange boyfriend jeans

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing orange leather jacket BlueGold boyfriend jeans streetstyle model off duty outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing DIY bustier top on top of T-shirt trend streetstyle boyfriend jeans outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing orange leather jacket BlueGold streetstyle model off duty look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing DIY corset top bustier scarf bralette streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing ripped boyfriend jeans distressed denim streetstyle outfit

Leather jacket: BlueGold Asissi (win this leather jacket here!)
Boyfriend jeans: Zara (old)
T-shirt: H&M
Scarf worn as bustier: H&M (old)
Wedge heels: Mango (old)

[dutch]

‘Orange above’, oftewel oranje boven! Koningsdag komt eraan, zaterdag is het al zover, dus tijd om te bedenken wat je in godsnaam aan trekt om er toch nog stijlvol uit te zien tijdens deze dag. Een paar dagen geleden liet ik jullie al een ander outfit idee voor Koningsdag zien, maar door dit oranje leren jasje van BlueGold kreeg ik spontaan nog een idee voor een Koningsdag outfit. Can you blame me? Ik bedoel: Dit jasje is toch het ultieme stijlvolle Koningsdag kledingstuk? Het is een hele mooie kleur oranje (absoluut niet flets, zoals je gewend bent van Koningsdag artikelen) welke zich ook leent voor een alledaagse look. Wist je dat oranje in het buitenland zelfs een hele chique en stijlvolle kleur is? Wil jij ‘m nu ook hebben? Dan heb ik goed nieuws voor je, want je kan dit oranje leren jasje winnen op de Facebook pagina van BlueGold. Zeker het proberen waard! Mocht oranje je echter toch iets te ver gaan, dan kan je deze jas (en andere modellen) ook gewoon in andere kleuren, zoals blauw en zand krijgen in de webshop van BlueGold.
Oh ja, en wat vinden jullie van mijn bustier top? Het is eigenlijk een sjaal! Lijkt het jullie leuk als ik hier een tutorial van maak?

[english]

‘Oranje boven’, Dutch for orange above! Kingsday is right around the corner, saturday is THE day, so it’s time to think about what the hell you should wear during this special day (dresscode: orange, red, white and/or blue) and still look stylish. A couple of days ago I already showed you another outfit idea for Kingsday, but because of this orange leather jacket from BlueGold I spontaneously got another idea for a Kingsday outfit. Can you blame me? I mean this jacket is the ultimate stylish Kingsday garment, right? It’s a very beautiful shade of orange, which also works in everyday looks. Do you want to have it as well? Good news for you, because you can win this orange leather jacket on the Facebook page of BlueGold. Definitely worth trying! If orange isn’t really your color, you can also get this jacket (and other models) in other colors like blue and sand in the webshop of BlueGold.
Oh, and do you like my bustier top? It actually is a scarf! Would you like me doing a tutorial of this?

 

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

26 comments