OUTFIT / ROCKSTAR

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearin rock chic outfit leather on leather rockstar look streetstyle

RED REIDING HOOD: Rockstar look fashion blogger wearing leather on leather mission blue joy division coolcat rayban aviator

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing white leather jacket mission blue leren jas studs motorcycle mc jacket

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Rehab logan loafers nude

 

Leather jacket: Mission Blue
Tee: Joy Division
Faux leather pants: CoolCat
Loafers: Rehab Logan
Bag: Sacha Shoes
Sunnies: Ray-Ban
Gold ring: Loavies
Silver rings: Rings and Tings

[dutch]

‘Hé rockstar!’ Is wat mijn vriend zei toen hij mij voor het eerst in deze outfit zag. Eerst dacht ik dat hij het spottend bedoelde, maar gelukkig vond hij het wel echt een leuke outfit. Maar ik snap wel wat ie bedoelt: De zwarte leren broek, het leren motorcycle jasje met studs, het T-shirt met tekst en de stoere Aviator bril; Best wel rockstar. Natuurlijk draag ik wel vaker outfits van dat genre, maar op de één of andere manier (misschien ook vanwege het gebrek aan hakken) is deze outfit toch net iets meer rock dan ik gewoonlijk draag. Leuk?

[english]

‘Hey rockstar!’ Is what my boyfriend said when he first saw me wearing this outfit. At first I thought he meant it cynical, but fortunately he really liked the outfit. But I know what he meant though: The black leather pants, the leather motorcycle jacket with studs, the Tee with text and the cool Aviator glasses; Kinda rockstar. Of course I wear outfits of this form quite often, but somehow (maybe because I’m not wearing heels) this outfit is a bit more ‘rock’ than the usual. Like?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

16 comments