OUTFIT / SO FLUFFY

RED REIDING HOOD: Fluffy mohair jumper H&M Trend fashion blogger outfit white faux leather pants navy blue mules streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing big fluffy jumper mohair streetstyle white leather pants

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing white leather pants fluffy mohair jumper streetstyle mules

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing fluffy mohair jumper H&M Trend layering streetstyle outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing H&M Trend mules satin navy blue

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing fluffy mohair jumper H&M Trend tiny cross earring streetstyle

Mohair sweater: H&M Trend
Top: H&M
Faux leather pants: H&M (old)
Mules: H&M Trend
Earring: Rings&Things
(and a little secret from Vedette Shapewear, the Capri Thigh Slimmer)

[dutch]

Eindelijk een outfit post met deze heerlijke fluffy trui die ik in Barcelona bij de H&M in de sale kocht. Oh, wat is ie fijn! Zoals je ziet heeft ie namelijk een heerlijke zachte structuur. Verder vind ik ‘m ook gewoon heel mooi. Eigenlijk heb ik deze gehele outfit bedacht om de trui heen; witte broek en blauwe schoenen. Het zwarte hemdje droeg ik er nog onder vanwege het zwart in de schoenen (en omdat ik gek ben op laagjes), lekker matchy-matchy dus.
Valt het jullie trouwens ook op hoe mooi ‘glad’ de broek zit? Normaal gesproken heb ik met dit soort broeken namelijk altijd last van zogenaamde rimpeltjes, doordat ze altijd een beetje gaan trekken. Dit probleem is echter heel makkelijk op te lossen door er een shapewear broekje onder te dragen. Let er echter wel op dat de pijpjes lang genoeg zijn (tot aan je knieën of langer), anders zie je namelijk heel goed waar het broekje stopt. Dit geeft namelijk een (zoals ik het zelf altijd noem) muffin top effect halverwege je bovenbeen. Een ideale keuze hiervoor (welke ik hier dus ook draag) is de Capri Thigh Slimmer van Vedette Shapewear. Dit broekje is precies lang genoeg en zit als gegoten!
Nu ben ik natuurlijk wel benieuwd of het ‘rimpeltjes-broek-probleem’ jullie ook bekend in de oren klinkt ;)

Ps: Deze look heb ik ook geplaatst op Stylight, waarmee ik een trip naar Lissabon kan winnen met Girissima.com! Het zou te gek zijn als jullie mijn look even willen ‘hearten’!

[english]

Finally an outfit post with this amazing fluffy sweater which I bought in Barcelona at H&M in the sales. I love it! As you can see it has an extremely soft structure. Of course I also like its look. To be honest I thought this whole outfit out keeping the colors of the sweater in mind; white pants and blue shoes. I wore the black vest underneath because of the black in the shoes (and because I love layering), very matchy-matchy.
Did you notice how ‘smooth’ my pants fit? Usually these sort of pants always show some sort of wrinkles. This problem is easily fixed by wearing shapewear pants underneath. Make sure the legs are long enough (until your knees or longer), otherwise it really shows where the pants stop. This creates a (like I always call it) muffin top half way your upper legs. A nice choice to solve this problem are the Capri Thigh Slimmer pants from Vedette Shapewear. The length is perfect and the fit is great!
Now I’m curious: Are you familiar with the ‘wrinkle-pants-problem’?

Ps: I also uploaded this look on Stylight to win a trip to Lisbon with Girissima.com! It would be awesome if you could ‘heart’ my look!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

11 comments