OUTFIT / SPORTY CHIC

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing sporty chic outfit Karla's Closet Nike sweater pencil skirt streetstyle model off duty look

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Nike District 72 sweater tube skirt streetstyle sporty chic outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing sporty chic outfit details streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Nike District 72 hoodie sweater pullover sporty chic outfit streetstyle

Sweater: Nike District 72 (get it HERE)
Skirt: H&M
Sandals: Zara (old)

[dutch]

Eindelijk, mijn eerste pencil skirt! Ik vind pencil skirts zo mooi (stiekem heeft de door Kanye West gestylde Kim Kardashian daar een beetje aan bijgedragen) en het werd dan ook hoog tijd dat ik er ééntje aanschafte, dus ik kocht ik deze (van de Fashion Planet collectie) bij H&M. Een pencil skirt is super vrouwelijk en daarom combineerde ik deze met een sportieve trui, om zo een gaaf contrast te creëren: Sporty chic. Ondanks dat ik helemaal fan ben van de pencil skirt is er één klein nadeel: Het loopt verschrikkelijk, het dwingt je namelijk om mini stapjes te maken. Daar heeft H&M echter door het toevoegen van een rits aan de achterkant een oplossing voor gevonden. Thank God! Zo kan ik deze rok ook aan als ik de trein moet halen ;)

Oh, en ja: Weer een outfit met mijn ‘oude haar’, sorry! In mijn volgende outfit post heb ik donker haar, promise ;)

[english]

Finally, my first pencil skirt! I really love pencil skirts (secretly because of the wonderful styled Kim Kardashian by Kanye West) and so it was about time that I got myself one, so I bought this one (from the Fashion Planet collection) at H&M. A pencil skirt is super feminine and thus I combined it with a sporty sweater, to create a cool contrast: Sporty chic. Although I’m a big fan of the pencil skirt, there’s one little disadvantage: It’s not comfy at all, since it forces you to take baby steps. H&M added a solution though: The zipper on the back. Thank God! For that reason I can also wear this skirt when I’ve got to catch my train ;)

Oh, and yes: Another outfit with my ‘old hair’, sorry! In my next outfit post, I’ll have dark hair, promise! ;)

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

16 comments