OUTFIT / ULTRA WIDE

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing ultra wide pants velvet trousers streetstyle crop top model off duty

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing wide legged pants streetstyle cropped top model off duty outfit black and white

RED REIDING HOOD: Fashion blogger outfit details wearing crop top and high waisted wide legged velvet trousers streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing pointy white wedge pumps Mango streetstyle wide legged pants model off duty outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Ray-Ban wayfarer sunglasses short messy hair don't care

Pants: H&M
Tee: H&M (old)
Wedge pumps: Mango (old)
Sunnies: Ray-Ban (HERE)
Cross earring: Rings and Tings

[dutch]

Ontmoet mijn nieuwste aanwinst: Deze ultra wijde broek uit de sale bij de H&M. Nog bedankt daarvoor, Linda! Ooit was er een tijd dat broeken me niet laag en strak genoeg konden (mijn vriend had het graag zo zien blijven), nu ben ik juist gek op hoge en wijde broeken! Omdat deze fluwelen broek met burnoutdessin van zichzelf al een behoorlijke eyecatcher is besloot ik de rest van mijn outfit simpel te houden: Witte crop top en witte schoenen. Niks meer aan doen!

[english]

Meet my newest purchase: These ultra wide pants from the H&M sale. Thanks for that, Linda! Once upon a time I couldn’t get enough of low and tight pants (my boyfriend really liked those times), but now I love high and wide pants. Since these velvet pants with burn out design already are quite outstanding, I decided to keep the rest of my outfit simple: White crop top and white shoes. All done!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

15 comments