S.O.S. BIKINI SEARCH

[show_ms_widget id=”111320″ image_id=”166740″ width=”680″ height=”452″]
(click your favorite bikini in the image above to directly visit the webshop)

[dutch]

Morgen gaan we alweer de maand mei in, wat betekent dat we weer een stapje verder zijn bij de zomer en daarmee vakantie. Het is nu ook vakantie, wat op zich lekker is, maar er is natuurlijk één vakantie waar we allemaal naar uitkijken: De zomervakantie! Maar natuurlijk kijken we nog het meest uit naar het op vakantie gaan! Ik vertrek zondag 13 juli met mijn vader, moeder, zusje en vriend voor twee weken naar Frankrijk (nabij de plaats Tours) en ik heb er onwijs veel zin in. Er is alleen nog één ‘probleem’: Het vinden van de perfecte bikini. Dit jaar vind ik het vinden van de juiste bikini voor mezelf extra speciaal omdat ik sinds vorige week met mijn zusje naar de sportschool ga om fit for summer (of fit voor Frankrijk) te raken. Als het goed is ziet mijn lichaam er dus ietsje strakker uit dit jaar, fingers crossed, en voel ik me dus lekkerder in mijn bikini. Tijd om te shinen!
Ik ben mijn S.O.S. bikini zoektocht begonnen bij de bekende webwinkel OTTO waarvan ik vandaag mijn vier beste vondsten met jullie deel. Zoals je kan zien twijfel ik nog tussen een omslagmodel, één met ruches, een bikini een bloemenprint en een model met palmboomprint. Welke vinden jullie het leukst? Klik op jouw favoriete bikini in bovenstaande foto om direct naar de bijbehorende artikelpagina op de webshop te gaan. 

[english]

Tomorrow it’s May already, which means we’re one step closer to summer and summer vacation. I’m so looking forward to going on vacation! I’m leaving July 31st together with my father, mother, sister and boyfriend for two weeks to Frankrijk (close to the city of Tours) and of course I’m very excited. There’s only one ‘problem’ that needs be solved first: Finding the perfect bikini. This year finding the right bikini for me is extra special, since my sister and I started going to the gym last week to get fit for summer (or better said: fit for France). If everything goes well my body should look a little bit better by then, fingers crossed, and so I will feel more comfortable wearing a bikini. Time to shine!
I started my S.O.S. bikini search at the well known webshop OTTO of which I share my best finds with you today. As you can see I’m still doubting between a wrapmodel, one with frills, a bikini with floral print and a model with palmtrees print. Which one do you like best? Click your favorite bikini in the photo above to go directly to the product page on the webshop.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

7 comments