WIN / REHAB T-SHIRT SET

RED REIDING HOOD: Win Rehab footwear T-shirt Invito Tee winactie giveaway

Sorry, this giveaway is for Dutchies (and readers from Belgium) only.

Goed nieuws! Ik mag vijf lucky ladies blij maken met een T-shirt set (één voor jou en je boyfriend) van het merk Rehab. Rehab ken je waarschijnlijk al van de footwear, maar het merk heeft nu ook eenmalig een exclusief dames en heren T-shirt uitgebracht. De T-shirts zijn van een goede kwaliteit (ik kan het weten, want the bf en ik hebben ze zelf al getest) en zijn voorzien van een subtiele print: Voor de dames de tekst shoe addict (ik voelde me uiteraard meteen aangesproken) en voor de heren een subtiele faded bloemen print en de tekst Rehab. Wat ik heel tof vind is dat de shirts er een beetje ‘afgedragen’ uit zien. De randjes zien er een beetje ‘damaged’ uit, wat een hele stoere look geeft. Ook de kleur vind ik helemaal geweldig: Donkergrijs. Helemaal mijn ding!
De T-shirts zijn vanaf deze week gratis te verkrijgen bij 42 Invito filialen bij aankoop van een paar schoenen. De actie loopt tot en met 27 april. Maar vijf van mijn lieve lezeressen kunnen deze T-shirts ook ‘gewoon’ winnen! Lees hieronder hoe jij kans maakt.

Zo maak je kans op het winnen van één van de vijf T-shirt sets (één voor jou en één voor je boyfriend, broer vader of stiekem gewoon voor jezelf):

1. Volg Red Reiding Hood op Bloglovin’Follow on Bloglovin
2. Like Red Reiding Hood op Facebook

Laat een comment achter met je naam en e-mail adres in de comments hieronder, zodat ik je kan contacteren in het geval je één van de lucky winners bent. 

 

That’s all! Heel veel succes, allemaal!

*Deze giveaway is alleen toegankelijk voor inwoners van Nederland en België. Meedoen kan tot en met zondag 27 april 12 uur ‘s avonds. De winnaar wordt met behulp van een randomizer gekozen en wordt binnen 3 dagen na beëindiging van de giveaway op mijn Facebook page bekend gemaakt. De winnaar zal gecontacteerd worden via zijn/haar e-mail.

32 comments