10X MY CALVINS

RED REIDING HOOD: My Calvins ad campaign instagram Calvin Klein

Calvin Klein modern underwear: Almost sold out everywhere, but still available HERE.

[dutch]

Je moet wel onder een steen hebben geleefd als je nog niet van de ‘My Calvins’ campagne hebt gehoord. Bloggers en celebrities posten namelijk massaal foto’s van zichzelf, oftewel selfies, in Calvin Klein ondergoed op instagram. Geen delicaat kanten ondergoed of iets dergelijks, maar gewone degelijke slips en sportieve bh’s met een elastieken logo band. Lekker simpel, I like!

Ondanks dat de campagne nu een ware hit is, is het allesbehalve nieuw. De campagne is namelijk een flashback naar één van de meest iconische Calvin Klein beelden, namelijk dat van Brooke Shields in 1981 waar ze een randje Calvin Klein ondergoed boven haar jeans liet zien. Een beetje nostalgisch dus, leuk!

De campagne is in ieder geval erg succesvol: Nadat bekende namen massaal hun halfnaakte #MyCalvins foto’s op instagram postten, posten nu ook minder bekende mensen foto’s waarop zij het iconische Calvin Klein ondergoed dragen vergezeld met de hashtag op instagram.

Ik geef het eerlijk toe: Makkelijk beïnvloedbaar of niet, ik wil nu ook Calvin Klein ondergoed! Ben jij al om? Misschien wel na het zien van deze 10 mooie beelden van mensen (Kendall Jenner, Le Blog de Betty, Raspberry & Rouge, Hanneli Mustaparta, The Blonde Salad, Victoria Tornegren, Fashion Vibe, Man Repeller, Miranda Kerr and Nicole Richie) in hun Calvins. Hier verkrijgbaar!

[english]

You must have been living under a rock if you never heard about the My Calvins’ campaign before. Bloggers and celebrities are all posting selfies of themselves wearing Calvin Klein underwear on instagram. No delicate lace underwear or something like that, but just solid briefs and sporty bras with an elastic logo waistband. Very simple, I like!

Although the campaign is a big hit at the moment, it isn’t new. The campaign is a flashback to one of the most iconic Calvin Klein images: Brooke Shields in 1981 showing the Calvin Klein waistband above her jeans. A bit nostalgic, nice!

The campaign is very succesfull: After famous names have all been posting semi-naked #MyCalvins photos on instagram, now less famous people are also posting  photos of themselves wearing the iconic Calvin Klein underwear accompanied by hashtag on instagram.

I admit it: I might be easily influenced, but I want Calvin Klein underwear as well now! Are you also convinced? Maybe you are after seeing these 10 pretty images of people (Kendall JennerLe Blog de Betty, Raspberry & RougeHanneli MustapartaThe Blonde SaladVictoria TornegrenFashion VibeMan RepellerMiranda Kerr and Nicole Richie) in their Calvins. Available here!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

RED REIDING HOOD: Kendall Jenner My Calvins instagram underwear

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Le Blog De Betty My Calvins Calvin Klein underwear

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Raspberry & Rouge My Calvins Calvin Klein underwear campaign

RED REIDING HOOD: Model fashion blogger Hanneli Mustaparta my calvins calvin klein underwear ad campaign

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Chiara Ferragni The Blonde Salad Calvin Klein My Calvins ad campaign

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Victoria Tornegren My Calvins Calvin Klein underwear

RED REIDING HOOD: Fashion Vibe Zina wearing Calvin Klein underwear My Calvins

RED REIDING HOOD: Leandra Man Repeller My Calvins instagram ad campaign Calvin Klein underwear

RED REIDING HOOD: Model Miranda Kerr My Calvins ad campaign Calvin Klein

RED REIDING HOOD: Style icon Nicole Richie My Calvins Calvin Klein ad campaign

13 comments