10X PINTEREST INSPO

RED REIDING HOOD: knitwear scarf top DIY Pinterest streetstyle fashion inspiration

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long leather maxi skirt pinterest style inspiration

RED REIDING HOOD: Pinterest streetstyle Paris Haute Couture july 2013 samantha traina outside Chanel

RED REIDING HOOD: Louis Vuitton blue jacket fashion inspiration Pinterest

RED REIDING HOOD: streetstyle Nicole Richie wearing leather biker pants Balmain Pinterest fashion inspiration

RED REIDING HOOD: Blue stirped mohair jumper turtleneck wide legged pants slides fashion blogger streetstyle Pinterest

RED REIDING HOOD: Streetstyle scuba sweater Acne Studios bag Pinterest fashion inspiration

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing nude leather skirt beige trench over the knee boots outfit inspiration Pinterest

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leather on leather black and brown outfit leopard clutch streetstyle Pinterest

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black flared leather pants streetstyle Pinterest

All images via Pinterest

[dutch]

Mijn Pinterest volgers (en dat zijn er veel) weten dat ik een enorme Pinterest verslaving heb. Ik besteed elke dag minstens een uur aan Pinterest, hier haal ik dan ook veel van mijn inspiratie vandaan. Omdat (denk ik) niet iedereen mij op Pinterest volgt, besloot ik om vandaag 10 van mijn favoriete Pinterest inspiratie foto’s met jullie te delen. Natuurlijk is dit slechts een kleine greep uit de bijna 3.500 plaatjes die mijn Pinterest ‘Wouldn’t mind wearing’ bord rijk is, dus vergeet mij vooral niet op Pinterest te volgen voor nog véél meer inspiratie!

[english]

My Pinterest followers (which are a lot) already know I’ve got a huge Pinterest addiction. I spend at least an hour everyday pinning, so I obviously get a lot of inspiration from Pinterest. Because (I think) not everybody follows me on Pinterest, I decided to share 10 of my favorite Pinterest inspiration photos with you. Of course these are only a few of the 3.500 pictures which I pinned on my Pinterest ‘Wouldn’t mind wearing’ board, so don’t forget to follow me on Pinterest for much more inspiration!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

6 comments