ADIDAS X THE FARM

RED REIDING HOOD ADIDAS ORIGINALS X THE FARM COMPANY frutaflor borboflor

RED REIDING HOOD: ADIDAS ORIGINALS THE FARM COMPANY collaboration lookbook

RED REIDING HOOD ADIDAS ORIGINALS THE FARM COMPANY lookbook borboflor shorts tank top

RED REIDING HOOD: ADIDAS ORIGINALS THE FARM COMPANY frutaflor lookbook

RED REIDING HOOD: ADIDAS ORIGINALS X THE FARM COMPANY brasil lookbook

RED REIDING HOOD: ADIDAS ORIGINALS THE FARM COMPANY tucanario lookbook

RED REIDING HOOD: ADIDAS ORIGINALS X THE FARM COMPANY lookbook brasil

RED REIDING HOOD: ADIDAS ORIGINALS THE FARM COMPANY lookbook frutaflor firebird jacket

RED REIDING HOOD: ADIDAS ORIGINALS THE FARM COMPANY lookbook frutaflor shorts tank top

RED REIDING HOOD: ADIDAS ORIGINALS THE FARM COMPANY brasil lookbook borboflor

RED REIDING HOOD: ADIDAS ORIGINALS THE FARM COMPANY lookbook frutaflor

[dutch]

Waarschijnlijk heb ik de afgelopen maand onder een steen geleefd. Gisteren zag ik namelijk voor het eerst de collectie van Adidas Originals in samenwerking (welke 1 April gelanceerd was) met The Farm Company, een Braziliaans kledingmerk. Het was liefde op het eerste gezicht: Wat een supergave collectie, zeg! Jammer dat ik er pas zo laat achterkom, want ik merk dat sommige items al uitverkocht zijn (of tenminste in mijn maat). Ik zou nog ontzettend graag de Frutaflor tank top en Frutaflor shorts willen bemachtigen. Ik vind de combinatie cropped top en jogger shorts echt heel gaaf! Overigens zou ik ook geen nee zeggen tegen de andere items uit de collectie, hoor. Ik vind alles namelijk prachtig! Wat vind jij van de Adidas Originals x The Farm Company collectie?

De collectie (wat er nog van over is) shop je bij de Adidas webshop, Zalando en Men At Work.

[english]

Appaerantly I’ve been living under a rock last month. Yesterday I saw the collection from Adidas Originals in collaboration (which was launched April 1st) with The Farm Company, a label from Brasil. It was love at first sight: Such an awesome collection! Too bad I found out about it this late, because I noticed some items are already sold out (at least in my size). I’d love to get my hands on the Frutaflor tank top and Frutaflor shorts. I really like the combination of cropped top and jogger shorts. I wouldn’t say no to the other items of the collection by the way ;) I love everything! What do you think about the Adidas Originals x The Farm Company collection?

The collection (whatever’s left of it) is available at the Adidas webstore, Zalando and Men At Work.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

23 comments