BEACH READY / NEW BIKINI

RED REIDING HOOD: Super push up bikini H&M Sarong floppy hat beach look outfit birkenstocks fashion blogger

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing all black everything bikini high waisted bottoms Esprit beachwear Victoria's Secret H&M

Maximizer bikini top: H&M (similar HERE)
High waisted bikini bottoms: Esprit (HERE, similar on sale at Victoria’s Secret HERE)
Sarong: H&M
Hat: H&M (old)
Sandals: Birkenstock (HERE)

[dutch]

Hebben jullie ook zo’n zin in de zomer? Ik wel in ieder geval! Nog meer nu ik eindelijk de perfecte bikini (en sarong) heb gescoord! Al een tijdje was ik op zoek naar een iets hoger broekje, maar niet superhoog, met ‘rimpels’ (ik weet niet hoe ik dat anders moet noemen). Ik had de perfecte al eerder gevonden, echter was dit bij Victoria’s Secret en had ik geen zin in torenhoge verzend- en douanekosten (en eventuele retourkosten), dus mijn zoektocht ging verder. Vorige week heb ik ‘m dan eindelijk gevonden, bij Esprit! Dit is precies wat ik zocht! Hij valt net over mijn ‘zwembandjes’ (ja, die heb ik wel een beetje) heen en dat gerimpelde geeft een afslankend effect. Oh, en weet je wat fijn is: Esprit rekent slechts 0,95 cent verzendkosten en retourneren is gratis. Daarnaast kan je ervoor kiezen om te betalen met een acceptgiro, oftewel pas als je je producten hebt ontvangen. Daarom bestelde iktwee maten, zonder dat ik meteen voor beide broekjes moest betalen. Één ervan heb ik weer teruggestuurd en alleen het resterende bedrag heb ik overgemaakt. Ideaal!

Nu moest ik alleen nog het perfecte bikinitopje proberen te zoeken. Ik heb maar een cup A, dus een beetje vulling vind ik erg fijn. Niet zozeer omdat ik mij enorm schaam voor mijn kleine cup, maar vooral om het contrast tussen mijn heupen en borsten wat minder groot te maken. Door het creëren van grotere borsten, lijken mijn heupen wat minder massief. Bij de H&M vond ik dé perfecte bikini om dit effect te bereiken: Een maximizer bikini! En wauw, het werkt écht! Online kan ik ‘m helaas niet vinden, maar wel iets soortgelijks bij Hunkemöller. Hunkemöller belooft dat hun maximizers je borsten twee cups groter maken en dat kan ik beamen. Vorig jaar heb ik namelijk ook al een maximizer bikini van Hunkemoller gehad, maar helaas sprongen hiervan de bandjes constant los. Aangezien deze bandjes vast zitten, zal je er met deze bikini geen last van hebben ;)

Ik ben dus hartstikke blij dat ik dé perfecte bikini heb gevonden, maar mijn vakantielook is pas helemaal af met een sarong, flaphoed (zodat mijn gezicht niet verbrandt) én natuurlijk mijn geliefde Birkenstocks!

Heb jij je perfecte bikini al gevonden?

[english]

Do you guys wish it was summer already as well? I do! Even more now that I finally found the perfect bikini (and sarong)! I’ve been looking for a slightly higher, but not super high waisted, pair of bikini bottoms with ‘wrinkles’ (I don’t know how else to call this effect) for quite a while. I already found the perfect ones at Victoria’s Secret, but I didn’t feel like paying super high costs for shipping and customs (and maybe for returning), so the search went on. Last week I finally found them, at Esprit! This is exactly what I was looking for! It covers my lovehandles (yep, I’ve got those) and the wrinkles give a shaping effect. Oh, and you know what’s nice: Esprit only asks 0.95 cents for shipping and returns are free. Plus you can choose to pay after you received the products. So I ordered two sizes and sent one back. Perfect!

Now I only had to find the perfect bikini top. I’ve got an A cup, so I like some padding. Not really because I’m ashamed of my tiny cup, but mostly to make the contrast between my hips and breasts a little less big. By creating larger breasts, my hips look less massive. At H&M I found the perfect bikini to reach this effect: A maximizer bikini! And wow, it really works! Unfortunately I can’t find it online, but I did find something similar at Hunkemöller. Hunkemöller promises their maximizers will make your breasts look two cups bigger and I know it’s true. I already bought a maximixer bikini at Hunkemöller last year, but unfortunately the straps would let go every time. But since these straps are fastened, you won’t get the same problem with this bikini ;)

I’m so happy I found the perfect bikini, but my vacation look isn’t complete without a sarong, floppy hat (so my face won’t burn) and of course my beloved Birkenstocks?

Did you already find your perfect bikini?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

12 comments