BEST B’DAY GIFT EVER

RED REIDING HOOD: Nikon Nikkor AF-S 50mm F/1.4G lens streetstyle photography fashion blogger camera

 

Nikkor AF-S 50MM F/1.4G lens (available HERE)

[dutch]

Vandaag is het officieel: Ik ben 21 jaar geworden! Ik heb jullie al eerder verteld dat ik het afgelopen zaterdag al heb gevierd (omdat dat nou eenmaal een gezelligere dag is dan woensdag), maar vandaag ben ik dus echt jarig. Hoera voor mezelf! Ik ben nu zowel legaal als biologisch volwassen en mag drinken Amerika, haha!
Anyway, bij jarig zijn horen natuurlijk ook cadeautjes en ik heb afgelopen zaterdag al heel veel leuke dingen ontvangen, maar mijn ouders en vriend hebben gewacht tot vandaag. Wel zo leuk, want dan voel ik me vandaag ook nog een beetje jarig (al jullie lieve berichtjes op Facebook en Instagram helpen daar trouwens ook bij, bedankt!). Van mijn ouders kreeg ik een e-reader, superleuk en handig voor vakantie! Daar ben ik natuurlijk onwijs blij mee, maar het cadeau wat ik van mijn vriend heb gekregen moest ik even delen op mijn blog, aangezien het ook voor jullie positief is: Een Nikkor 50MM F/1.4 lens! OMG, is dit een droom?! Jullie herinneren je misschien wel het artikel ‘Camera Stuff Wishlist’ van vorige week waar onder andere deze lens op stond. Dit verlanglijstje had ik gemaakt onder het mom van ‘A girl can dream, right?’, maar dat deze droom echt uit zou komen had ik natuurlijk nooit verwacht! Jullie snappen dan waarschijnlijk ook wel waarom ik deze post Best B’day Gift Ever heb genoemd. Het zakje en de lenskap waren trouwens bijgeleverd, erg handig! Dit zat niet bij mijn vorige lens (de 50MM f.18). Ik ga mijn nieuwe lens vandaag meteen uitproberen, dus verwacht binnenkort nóg mooiere foto’s!
Ik ga nu naar de sportschool om alvast wat calorieën van alle taart die ik vandaag (nog een keer) ga eten te verbranden ;)

[english]

Today it’s official: I just turned 21! I already told you I celebrated it last Saturday (since it just is a more fun day than Wednesday_, but today it’s my real birthday. Hooray to me! I’m legally and biological mature and I’m allowed to drink in The States now, haha!
Anyway, when it’s your birthday you get presents and I already got a lot of nice things last Saturday, but my parents and boyfriend waited for today. I like that, because that way I still feel a bit like a birthday girl today (all your sweet messages on Facebook and Instagram are also helping by the way, thank you!). My parents gave me an e-reader, superfun and handy for vacation! Of course I’m very excited about that, but I just had to share the gift my boyfriend gave me with you (since it’s also positive for you): A Nikkor 50MM F/1.4 lens! OMG. is this a dream?! You might remember the article ‘Camera Stuff Wishlist’ which I posted last week and which featured this lens. I made this wishlist thinking ‘A girl can dream, right?’, but I never expected this dream would really come true. So you might understand why I called this post Best B’day Gift Ever. It by the way came with a case and a lens hood, very convinient. I’m going to give my lens a try today already, so expect even more beautiful photos soon!
Now I’m heading to the gym to burn some calories in advance for all the cake I expect to eat to today ;)

Lots of love,
Rowan

 

Follow on Bloglovin

 

14 comments