FAIRYTALE PEPLUM TOP

DSC_0016_kleiner

DSC_0017_kleiner

Nelly peplum top: white version (shown on the photo) here, black version here

[dutch]

Het was liefde op het eerste gezicht: Deze peplum top van Nelly móest ik gewoon hebben. En kan je het me kwalijk nemen? Het ziet eruit als een designer stuk en kostte nog maar 16,50 euro in plaats van de oorspronkelijke 32,95 euro. Dat is dus 50% korting! Ik hoefde dus niet lang na te denken voor ik deze peplum top naar huis klikte. Gelukkig was ie al binnen een paar dagen binnen en paste ie perfect (ik heb een maat 36 besteld, wat ook mijn normale maat is), waardoor ik ‘m onverwachts tijdens mijn verjaardagsfeest (afgelopen zaterdag) kon dragen. Tijdens dat verjaardagsfeest zei mijn tante tegen me dat ik op een elfje leek (ik neem gewoon aan dat ze dat positief bedoelde), dus heb ik deze top omgedoopt tot de ‘Fairtytale peplum top’.
Mijn instagram (@RedReidingHood) volgers hebben ook al een sneak peek in de vorm van een #fromwhereistand foto gezien van een outfit met deze top, dus verwacht binnenkort een outfit met mijn nieuwe favoriete top op de blog. Ik vind ‘m overigens zo leuk (en goedkoop) dat ik ‘m waarschijnlijk ook in het zwart ga bestellen. Wat vinden jullie?

[english]

It was love at first sight: I just hád to have this peplum top from Nelly. Can you blame me? It looks like a designer piece and costed only 16,50 euros in stead of the original 32,95 euros. That’s a 50% discount! You might understand why I didn’t have to think long before clicking this peplum top home. Luckily it already came in a couple of days later and the fit was perfect (I ordered a size 36, which also is my regular size). Therefore I unexpectedly was able to wear it during my birthday party last saturday. During that party my aunt told me I looked like a fairy (I took it as a compliment), so I now call this top the ‘Fairytale peplum top‘.
My instagram (@RedReidingHood) followers already saw a sneak peek in the form of a #fromwhereistand photo from an outfit with this top, so expect an outfit on the blog very soon. I by the way love it so much, that I might just order it in black as well (and it’s so cheap!). What do you think?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

 

14 comments