FIND / PERFECT SLIDES

RED REIDING HOOD: Criss cross slides sandals NLY shoes Nelly

Slides: Nelly (black here, white here)

[dutch]

Slides, oftewel slippers, zijn hot dit seizoen. En dan het liefst de versie met gekruiste bandjes. Nu kan je natuurlijk voor de populaire en dure slides van Isabel Marant gaan, maar ik kan me voorstellen dat die een beetje buiten je budget vallen. Helaas passen ze ook niet helemaal binnen mijn budget, dus ben ik op zoek gegaan naar een betaalbare variant. En ja hoor, ik heb ze gevonden! In twee kleuren zelfs! De criss cross sandals van NLY Shoes zijn precies wat ik zocht. En ach, voor dat geld hoef je niet eens te kiezen ;)

[english]

Slides are hot this season, especially those with criss cross straps. Of course you can opt for the popular and expensive slides from Isabel Marant, but I can imagine if those are a bit of your budget. They don’t really fit in my budget as well, so I went looking for a more affordable version. And yes, I found them! In two colors! The criss cross sandals of NLY shoes are exactly what I was looking for. And oh well, for that price you don’t even have to choose ;)

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

12 comments