HOW TO / STYLISH IN ORANGE

stylishinorange_outfit

Kimono: River Island
Silver cami: River Island
Shorts: Topshop
Sandals: Invito
Bracelet: Topshop

[dutch]

Het WK komt eraan, nog drie weekjes, wat betekent dat we weer allemaal in oranje gehuld voor de TV gaan zitten (hopelijk iets vaker dan slechts drie keer). Ik vind het hartstikke leuk om me in oranje te hullen om ons team aan te moedigen (ze zullen het waarschijnlijk hard nodig hebben!), maar ik vind het wel zonde om carnavalachtige kleding te kopen die je alleen dan aan kan. Gelukkig is oranje een hartstikke populaire kleur voor deze zomer en zijn er dus heel veel stijlvolle items in onze nationale kleur te vinden. Zo kan je je ‘WK outfit’ ook daarna nog aan zonder voor gek te lopen. Deze outfit vind ik bijvoorbeeld ook ideaal voor op vakantie. De sandalen met sleehakken van kurk lopen hartstikke comfy, de kimono kan ook prima over je bikini en ook de high waisted shorts staan geweldig met slechts een bikinitop erboven. Wat vind jij van deze outfit?

[english]

It’s almost time for the soccer world cup in Brazil, only three weeks to go, which means we Dutchies will all be sitting in front of our TV dressed in orange (our national color) very soon. I really like dressing up in orange to support our team (they’re probably gonna need it this time!), but I do find it quite a waste to buy carnaval-ish clothing you can only wear for this special occasion. Luckily orange is a very popular color this summer and therefore there are many stylish garments in our national color available. This way you can still wear your world cup outfit afterwards without looking like a complete fool. I for example really love this outfit for vacation as well. The sandals with wedges of cork are very comfy, the kimono would look great on top of your bikini and the high waisted shorts would look incredible with just a bikinitop on top as well. What do you think of this outfit?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

10 comments