INSTAPRIL

RED REIDING HOOD: Fashion blogger instagram feed april

[dutch]

Omdat de maand april nu net voorbij is en ik het eigenlijk zonde vind dat al mijn instagram foto’s nooit op mijn blog komen, deel ik vandaag een selectie van mijn instagram foto’s van april  hier op mijn blog. Je ziet veel #fromwhereistand foto’s, maar ook veel eten (ik houd helaas enorm van lekker eten), katten (ik ben een kattenvrouwtje) en hier en daar een after work out foto. Maar mijn favoriete foto is toch echt de allereerste: Ik kwam Yara van Chapter Friday (voorheen This Chick’s Got Style) per ongeluk tegen op haar kantoor toen ik in datzelfde pand een afspraak had met een PR-bureau en moest natuurlijk even met haar op de foto, ik ben namelijk een grote fan van haar! Oh, en mocht je het je afvragen: Ja, ze is in het echt net zo leuk en lief als ze overkomt op haar blog. Een ander favorietje is de ‘haarnetten’ foto van Lian en ik tijdens het Mooi onder één kap event. Sexy hè?

[english]


Because the month of April just ended and since I think it’s quite a waste that my instagram photos never appear on my blog, I’m sharing a selection of my instagram photos from april on my blog toay. You see a lot of #fromwhereisatnd photos, but also lots of food (I just love food), cats (I’m a cat lady) and a couple of after work out pics. But my favorite photo is the very first one: I accidentally bumped into Yara from Chapter Friday (former This Chick’s Got Style) at her office when I had an appointment with a PR agency in that same building. Of course I had to take a picture with her, since I’m a big fan! Oh, and in case you’re wondering: Yes, she’s just as nice and sweet in real life as you think she is. Another favorite photo of mine is the ‘hairnets’ photo with Lian at the Mooi onder één kap event. We looked so damn sexy.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

27

28

29

 

8 comments