KO / RAG&BONE JUMPER

RED REIDING HOOD: Rag&Bone Talia jumper KO knock off designer V-neck sweater Costes Fashion

 

Jumper: Costes (in sale for only 15 euros HERE)

[dutch]

Al maanden ben ik helemaal geobsedeerd door de Rag&Bone Talia jumper, echter ben ik iets minder gecharmeerd van de prijs: 300 euro. Een tijdje heb ik enorm gebaald totdat ik deze perfecte Knock Off tegenkwam bij Costes (wat overigens sowieso een hele leuke winkel is). Hij lijkt als twee druppels water op de Rag&Bone versie. De enige verschillen zijn natuurlijk de prijs (deze is nu in de sale en kost maar 15 euro) en heeft een iets lagere V-hals, wat ik juist een enorm pluspunt vind. Dit staat namelijk superleuk met een bustier top of blouse eronder. Deze trui was de 15 euro dubbel en dwars waard! Wil jij ‘m ook? Bestel ‘m dan hier! Ik zou wel opschieten, want ik verwacht dat ie snel uitverkocht is!

[english]

I’ve been obsessing over the Rag&Bone Talia jumper for months now, but I’m less obsessed with the price though: 300 euros. I’ve been very bummed for a while, until I ran into this perfect Knock Off from Costes (which happens to be a very cool store by the way). It looks just a like the Rag&Bone version. The only differences are of course the price (this one is in sale and only costs 15 euros) and the slightly lower V-neck, which is a big plus to me. It looks supercool with a bustier top of blouse underneath. This jumper was so worth the 15 euros! Do you want it as well? Get yours here! If I were you I’d hurry though, because I think it will be sold out quickly!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

12 comments