RUNNING SHORTS COMBOS


RED REIDING HOOD: Nike Galaxy print runner shorts black and white outfit Free Run Bra style look

Shorts: Nike
Bra: Nike
Sneakers: Nike
Headbeand: Nike
Sandals: Zara
Cami: H&M

[show_shopthepost_widget id=”52202″]

[dutch]

Je hebt eigenlijk nieuwe sportkleding nodig, maar vind het zonde om daar geld aan uit te geven: Dat geef je liever uit aan ‘dagelijkse’ kleding. Bovendien maakt het toch niet uit hoe je eruitziet tijdens het sporten? Ja en nee: Ja, tijdens het sporten zou je niet om je uiterlijk moeten geven, maar ik heb zelf gemerkt (en hoor dit ook van anderen) dat mooie sportkleding wel als extra motivatie werkt. Wat te doen?

Gewoon aanschaffen die sportkleding: Tegenwoordig kan je namelijk ook je sportkleding dragen als je níet aan het sporten bent! Hartstikke budget proof die sporty trend! Geef toe: Je Nike Free Runs draag je ook buiten de sportschool (of alleen maar buiten de sportschool). Dit geldt echter niet alleen voor je schoenen, maar ook voor de rest van de outfit: Zo kocht ik vorig jaar de Nike Galaxy Print shorts (inmiddels helaas uitverkocht) die je in de afbeelding hierboven ziet en verzon daar zowel een sportoutfit (links), als een ‘daily wear’ outfit (rechts) voor. Hier zie je nog een voorbeeld van een outfit post waarin ik deze shorts draag. Nooit gedacht dat je je hardloopbroekje op zoveel manieren kon combineren, toch?

Hoe ik op dit onderwerp kom? Ik ga tegenwoordig drie keer in de week met mijn zusje naar sportschool (voorheen liep ik af en toe hard) en realiseerde me dat ik nieuwe sportkleding nodig had, maar had geen zin mijn geld hieraan te besteden. Tot gisteren: Ik kwam opeens deze afbeelding tegen op mijn computer, die ik vorig jaar heb gemaakt (ik had toen nog een iPhone zoals je ziet) voor StyleToday waar ik wekelijks voor schrijf. Op dat moment realiseerde ik me dus dat nieuwe sportkleding juist een hele slimme investering is voor je garderobe. Ik ben dus ook meteen op zoek gegaan naar leuke nieuwe modelletjes die je in de slider onderaan de afbeelding ziet.

[english]

You actually need new sportswear, but don’t wanna spend any money on it: You’d rather spend it on daily wear. Moreover it’s not about your looks while working out, right? Yes and no: Yes, you shouldn’t care about your looks in the gym, but I noticed myself (and heard this from other as well) that pretty sportswear can function as motivation. What to do?

Just buy those sports clothes: You’re now allowed to wear your sports clothes when you’re nót working out as well! This sporty trend is very budget proof! Admit it: You also wear your Nike Free Runs outside the gym (or only outside the gym). This is also the case for the rest of your outfit: Last year I bought a pair of Nike Galaxy Print Shorts (sold out now) which you can see in the picture above and made up a gymoutfit (left) and a daily wear outfit (right). Here you can see another example of an outfit post in which I wear these shorts. Never thought you could combine these running shorts in that many ways, right?

How did I come up with this subject? Nowadays I go to the gym three times a week together with my sister (I occasionally went out for a run before that) and realized I needed new sportswear, but I didn’t want to spend my money on this. Until yesterday: I suddenly came across this picture on my computer, which I took last year (when I still had my iPhone as you can see). At that moment I realized buying new sportswear is a great investment for your wardrobe. So I immediately went searching for nice new models of running shorts which you can see in the slider underneath the picture.

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

10 comments