NEW / ADIDAS PANTS

DSC_0011_kleiner

 

Pants: Adidas (HERE)

[dutch]

EINDELIJK! Na, ik geloof wel een jaar, zoeken heb ik eindelijk dé perfecte Adidas broek gevonden. Vanaf het moment dat ik ooit deze foto op Pinterest rond zag gaan zoek ik een Adidas broek met smalle pijpen. Ik vind het contrast van zo’n sportieve broek met een paar hakken (of slides, helemaal zomer 2014 proof) zo gaaf! Het was dus geen makkelijke zoektocht: Ik vond dit soort broeken alleen op Amerikaanse websites waarbij ik de kans had om met torenhoge verzend- en douanekosten opgezadeld te worden. In Nederland vond ik alleen maar Adidas broeken met wijde pijpen, niet wat ik zocht. Balen! Je kan je daarom waarschijnlijk wel voorstellen waarom ik een gat in de lucht sprong toen ik vorige week deze broek spotte bij OTTO. Natuurlijk heb ik ‘m meteen naar huis geklikt! Bereid je voor op heel veel outfit foto’s met mijn nieuwe liefde!

[english]

FINALLY! After, I think a year, of searching I finally found the perfect pair of Adidas pants! From the very first moment I saw this photo on Pinterest I’m looking for a pair of Adidas pants with narrow legs. I really love the contrast of sporty pants with heels (or slides, very summer 2014 proof). It wasn’t an easy search: I only found these sort of pants on American websites with the chance of having to pay very high shipping and custom costs. In the Netherlands I could only find Adidas pants with wide legs, not what I was looking for. Such a bummer! So you can probably understand my excitement when I spotted these pants at OTTO last week. Of course I immediately clicked them home. Stay tuned for lots of outfit photos with my new love!

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

15 comments