OUTFIT / CHANEL-ISH

RED REIDING HOOD: Chanel style suede leather jacket BLUEGOLD fashion blogger culottes cropped top Forever 21 streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing yellow leather jacket BLUEGOLD streetstyle culottes Forever 21 cropped top

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Invito fringe sandals streetstyle yellow leather jacket BLUEGOLD

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing chanel suede yellow leather jacket BLUEGOLD streetstyle coffee

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Capri BLUEGOLD leren jas Chanel streetstyle

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing culottes Forever 21 streetstyle Invito heelsandals fringe sandals

 Leather jacket: BLUEGOLD
Crop top: Forever 21
Culottes: Forever 21
Heels: Invito

[dutch]

Vandaag is een hele speciale dag: Ik vier namelijk mijn verjaardag! Eigenlijk ben ik pas 7 mei jarig,  maar zeg nou zelf: Zaterdag is toch een veel leukere dag om je verjaardag te vieren dan woensdag? Aangezien ik 21 word, besloot ik toepasselijk een aantal items van Forever 21 te dragen: Een cropped top en culottes, de perfecte basics. Omdat het nou eenmaal mijn verjaardag is en ik wel een beetje meer mag opvallen besloot ik een echte eyecatcher toe te voegen: Deze gele Chanel achtige leren jas van BLUEGOLD, de capri (ook verkrijgbaar in blauw).  Tot slot droeg ik nog een paar fringe sandals van Invito erbij. De oplettende kijker ziet dat het goud van de gespjes terugkomt in de ritsen van het leren jasje. Ja, ik houd van matchy-matchy, haha! De perfecte ‘birthday girl’ outfit, toch?

[english]

Today is a very special day: I’ll be celebrating my birthday! Technically it’s not my birthday yet (which is May 7th), but hey: Saturday is a much more fun day to celebrate your birthday than Wednesday, right? Since I’ll turn 21, I decided to wear a couple of Forever 21 items: A cropped top and culottes, the perfect basics. Because it is my birthday and it’s okay to stand out a bit I decided to add a real eyecatcher: This yellow Chanel ish leather jacket from BLUEGOLD, the capri (also available in blue). I also wore these fringe sandals from Invito. If you pay attention you see the gold of the buckle matches the gold of the zippers from the leather jacket. Yes, I love matchy-matchy, haha! The perfect ‘birthday girl’ outfit, right?

Lots of love,
Rowan

Follow on Bloglovin

 

24 comments